Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 43 483 958 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Igazi szponzort talált az eBay-en hirdető brit atléta

pen | 2012-01-18 | Nincs hozzászólás!

Mint arról korábban már beszámoltunk, decemberben James Ellington brit sprinter saját magát – mint szponzori felületet – árulta az eBay-en, hogy megszerezze a zavartalan olimpiai felkészüléshez szükséges minimum 30.000 fontot. Az árverés sikeres volt, de hamarosan kiderült, hogy nem igazi licitekkel srófolták fel az árverést az eBay-en, így Ellington az év elején továbbra is támogató nélkül állt. 

Eltűnt a szponzorációt ígérő licitáló az eBay-ről

pen | 2012-01-05 | Nincs hozzászólás!

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, James Ellington brit sprinter az eBay-en meghirdetett árveréssel keresett magának szponzort, aki biztosítaná számára az olimpiai felkészüléshez szükséges minimum 30.000 fontot. A licitálás végül december közepén 32.500 fonton állt meg, de a nyertes azóta sem jelentkezett. 

Vegyél magadnak olimpikon sprintert! :o)

pen | 2011-12-07 | 1 hozzászólás

James Ellington brit sprinter saját magát – mint szponzori felületet – árulja az eBay-en. Ellington minimum 30.000 fontot szeretne kapni cserébe azért, hogy a szponzor logójával díszített ruházatot visel minden nyilvános megjelenésén mostantól egészen a 2012-es olimpiáig. 

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke