D.Attila bringázás

2010.07.02 Péntek, 07:40:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:07:00

Távolság

92 km Szint: 1000 m

Tempó

02:41 p/km (22.35 km/h)

Edzésleírás

Itt a nyár:D
Nos, ez az edzés több szempontból is a legjeim közé tartozik. Az első edzésem, amikor nem éheztem el, és nem haltam szomjan! Kiszámoltam, és több mint 4 liter víz ment át rajtam és olyan se volt még, hogy dekagrammnyira ugyanannyi legyek egy hosszú tekerés után, mint előtte voltam. Ezt valahogy sikerült eltalálni. Aztán... kivételesen nem erőltettem a tempót Szentendréig, ezért még soha nem mentem föl ilyen könnyen Dobogókőre, mint ma. Tök sokszor nem tudtam eldönteni az emelkedőn, hogy lazán, 1-3-ban tekerjek, ami nagyon laza volt, de ennél sokkal erősebb vagyok. Viszont ha elöl felváltok 2-esre, akkor, hogy ne feszüljön a lánc tanácsos legalább 5-ösig felrakni a hátsó fogaskerekeken. Ez meg már egy kicsit durva volt fölfelé, viszont mentem vagy 25-tel, és elég sokáig tudtam ezt is tartani. Kérdés, hogy mi lenne, ha edzenék is;) Fönt frissítettem egy pizza szelettel, majd elindultam lefelé egy országútis társaságában. Egy másik országútis megelőzött minket, majd előttünk nem sokkal haladt sokáig. Egy kisebb emelkedőn kijöttem a szélárnyékból, és megpróbáltasm felérni a gyorsabb bringáshoz, és kiálltam a nyeregből, hogy gyorsítsak( ekkor is mehettünk kb 50-nel, én meg 60-ra akartam gyorsítani az emelkedőn, nem vagyok normális!!!)
De ekkor valahogy megugrott a lánc a bringámon, elvégre nem ilyen terehelésre lett szegény tervezve és a mobilom kirepült a hátsó zsebemből, és az úttesten csúszott vagy 20m-t három darabra szétesve. De túlélte, és mivel a lasabb bringás rendes volt, és bevárt, így utána vele jöttem egészen Óbudáig. Onnan fel a hegyre, az arcomba folyó izzadság teljesen kimarta a szemeimet. De valahogy megint hazaértem, király volt. Köszi, ha azon kevés ember közé tartozol, aki végigolvasta ezt a leírást,(remélem nem bántad meg;) ami szintén rekord, már a hosszúságát tekintve.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:07:00 92 02:41 22.35 1000 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Pierre képe

Pierre 5092 napja

Tényleg elég jó a leírás, de túlságosan követhető. Még van hova fejlődni.

D.Attila képe

D.Attila 5094 napja

Köszi!

Fari képe

Fari 5094 napja

ha eléhezel-elszomjazol egy edzésen az az edzés megy a kukába,erre vigyázz..(a mobilod lehet azért kereste a földet,mert ott jobb a térerő)grat az edzéshez!!!

csattogoboka képe

csattogoboka 5094 napja

Kezdesz gepárdosodni leírásokat tekintve is... :)

Gratulálok Junior, ezek szerint az volt a legokosabb bringásedzésed eddig!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!