tomcsi futás

2015.10.03 Szombat, 14:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:21:54

Távolság

14.3 km

Tempó

05:44 p/km (10.48 km/h)

Edzésleírás

2 futásból ma nem lett semmi, ezért hosszabbra fogtam...nem terveztem nagy iramot, odafelé ráadásul szembeszél volt...őz az út mellett...nem nézett körbe :-)

vissza picit meghúztam, kb 5 perccel gyorsabb voltam...egy berni pásztor nekemdzsavelt egy kerítésnélküli udvarból, még jó mellettem ürítette a fűnyíróját a gazda...nem tudom mi lett volna...hiába szépkutya, elmegy a jópicsába :-)

már szinte a harapására is felkészültem...érdekes ahhoz képest fosok a kutyáktól annyira nem is pánikoltam...már rég tudom vinni kéne egy paprika vagy gázspray-t...nem veszélytelen az élet...vipera kényelmetlen :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:21:54 14.3 05:44 10.48 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

tomcsi képe

tomcsi 3126 napja

30 méterről megérezte félek...oké értem én...próbáljunk mindenbe a jót beleképzelni...sajnos realisztikus vagyok, nem bolondítom magam nézetekkel...amit látok, azt elemezem, kiköpöm az eredményt...slussz, nekem beszélhetnek zőccségeket :-)

torolt_12 képe

torolt_12 3126 napja

Szeresd a kutyát, mer' akkor támad, ha érzi, hogy félsz tőle. Nagy rózsaszín szeretetgömböt képzelsz köré, oszt úgy összenyal, hogy tocsoghatsz a kutyanyálban... :D

Egs a futást!

tomcsi képe

tomcsi 3131 napja

pont ITT, figyelnek fokozottan minden szabályra...nem úgy mint nálunk...egy feljelentés és kapja a bírságokat ezerrel...

tehát...ha nem húz kerítést...egyébként volt kapuja, csak a fűnyírás miatt volt nyitva...kösse meg a kutyát ha ilyen neveletlen...kiszaladt az utcára...enyéim sosem tennének ilyet...megáll a kerítés vonalában, és ott ugat...

ha neadjisten megharap, bajban lett volna...minden költségemet, munkaidőkiesés stb, neki kell állnia...

akármilyen arika a kutyája, simán kinyírom ha rám támad...már ha van nálam olyan eszköz :-)

 

holovacz képe

holovacz 3132 napja

Beszari :)

alouette képe

alouette 3132 napja

Ó cseszd meg, nehogy már nekiállj kutyákat fújkálni!  ITT , ha még nem tűnt volna fel, nem húznak 2 m magas kerítéseket a telkek köré, ezért nincsenek kerítés mögött megkötözött, vagy szabadon rohangáló acsarkodó kutyák. A kutyák jól neveltek, a gazdik nagy része is, kivételek mindig vannak, de a berni pásztor épp azért volt szabadon, mert a gazdi a kertben dolgozott....egs a futit, azért! :)

necromedve képe

necromedve 3132 napja

Sült oldalast vigyél, kutyák ellen az is jó!

PecsiPeter képe

PecsiPeter 3133 napja

A kutyás "kalandok" nekem is a halálom...

Pánczél Andi képe

Pánczél Andi 3133 napja

Nem voltam melletted:-(((...én szoktam a kutyák oldalán futni:-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!