Tündüs futás

2015.08.09 Vasárnap, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

06:00:00

Távolság

57.27 km

Tempó

06:17 p/km (9.55 km/h)

Edzésleírás

Suhanj, éjszakai 6 órás

 

Lehet ki kellett volna hagynom. Túl közel volt a két verseny egymáshoz, viszont én nem éreztem semmi problémát.

Idén Egomban csak 1x mentem még egy kört. S biztos voltam benne, hogy Tahitótfalun is el fogok kavarni, hiába küldték a térképvázlatot, fejben képtelen vagyok megfordítani, de ez legyen a legnagyobb hibám J

Egy ismerősöm kérte, hogy vegyek neki karkötőt, a rajtszámfelvétel után meg is tettem, de idén komoly árukapcsolással lehetett megvenni, egy pár kék cipőfűző mellé volt csomagolva. Ráadásul a kis szemüveges hapsikám árulta, taknyos kölök, de telebeszéli a hasamat. :D

Egész verseny alatt akárhány órakor került mellém, mindegy volt ki tolja, be nem állt a szája J

Én meg egy csodaszép, csak erre az alkalomra készített fényvisszaverős pólóban futottam.

Este felé zenét hallgattunk a Duna parton, majd lefeküdtem és alvást imitáltam, jól besötétedett  mire felkeltem.

Kicuccoltam a 39-s számú dobozomhoz, ekkor leptek  meg Böbci és Tomi. Míg velük diskuráltam csörgött a telefonom (ha nem jönnek hamarabb visszaérek a kocsihoz, kikapcsolom  a telit, és elérhetetlen vagyok…..)

Rodi hív, hogy hol vagyok, lükén közlöm vele, hogy Szigetmonostoron J, aszongya bővebben!!

Ekkor esett le, hogy miért is kérdezi. Majdnem elbőgtem magam.

Ki is szedtük a dobozomból az összes cuccomat, Snecike átvette a frissítő szerepét. Elmagyaráztam neki, mit mikor fogok kérni. Azért ez így nagyban leegyszerűsíti a dolgokat, csak a km-re kellett figyelnem, hogy időben kérjek.

A rajt 3 percet késett, itt találkoztam 3 győrivel, én nem néztem a rajtlistát, nem tudtam, hogy jönnek, fel sem ajánlottam senkinek, hogy elhozom, mert tudtam nyűgös leszek a végén.

Hajni bombabiztosan futott, és esküszöm folyton vigyorgott. J

Tervem 6 percesek míg bírom, ha már  a sötéttől  előjön  a kóválygás, akkor elengedem a tempót.

2 óra szaladgálás után akartam wc-re menni, később pedig úgy sem kell, de egy óra múlva görcseim lettek, olyan igazi alattomos, feszülős, nem hascsikarás. Nyomkodtam az oldalam, aztán rájöttem, hogy nekem pukiznom kell, de míg 6 percesekben szaladok ez nem fog menni. Ilyen sem volt még, a következő toi-toit meglátogattam és teljesen megkönnyebbülve hagytam el (kurva kóla, hiába kevergettem ki belőle  a szénsavat)

Ment is a hatos tempó 30 km-ig.  DE már 20-nál éreztem a jobb csípőmben a múltkori fájást, később már mindkettőben. Nem tudom mi ez. A kanyarokat alig tudtam bevenni és szívem szerint a másik oldalon futottam volna, mert így balra lejtett folyton. Nagyatád óta nem volt bajom, nem értettem mi történik. Annyira kiborultam, hogy fél 4 tájban közöltem: haza akarok menni és komolyan elgondolkodtam, hogy feladom. (Hiába futott velem 1 kilit Snecike) A tempóm rohamosan csökkent, a fejemben csak az zsongott, hogy megállok és elsétálok.  

(S közben folyton aggódtam, hogy meg fognak fázni, végül Kálmánnak elmagyaráztam hol a kocsi és kivette a plédet Erikának)

5 kilinként a sponzer koffeinek gumicukrát kóstoltam, rendben is volt úgy fél négyig.

Most ha datálni kell én mindent fél 4-re írok, akkor köptem a Dunáig az utolsó gumicukrot, akkor futott át előttem egy fekete macska. Aranyom, alig bírt  a lábak közt  lavírozni. Én persze vonyítottam, hogy JAJJ CICA!!  erre kinyíltak a szemek, senki nem lépett rá J

Csodálkoztam, hogy lesz nekem ebből szerencse, mikor alig vonszolom magam. a tempóm észrevétlenül megközelítette  a 7-st, pedig közben alkudoztam, hogy alább nem megyek, de nem voltam ura  a testemnek.

Az egyik fordítónál még mindig kecskéket tartanak, ettől a szagtól is hányingerem volt, mondtam is a végeken ülőknek marha büdi van itt. Reggel láttátok volna mikor az utolsó órában mindenki megindult mekkora szaladgálást csináltak azok a dögök.

A napkeltével visszajött  a szaladós kedvem.  DE éreztem, hogy nem vagyok az igazi.

Elbőgtem magam, mikor kiszámoltam, hogy meg lesz a tavalyi 54, elbőgtem magam, mikor meg is lett. Elbőgtem magam, mikor 55-re kerekedett, elbőgtem magam, mikor rájöttem, hogy még van a versenyidőből 15 perc és abba bőven belefér 2 km, így PB lesz.  Elbőgtem magam mikor meg is lett. Elbőgtem magam mikor lefújták és elbőgtem magam, mikor újra fel kellett caplatnom a kibaszott töltésükre. Mindenem fájt, a bőrömhöz hozzá sem lehetett érni, furán raktam a lábaimat, a lábfejemet szorította a cipőfűző.

Elköszöntem a  triómtól (Snecike-Rodi-Kálmán), bringával voltak, remélem rendesen hazaértetek!!! Köszönöm a szurkolást!

S utoljára elbőgtem magam, mikor átvettem a kékre pingált S!6 szivecskés mézeskalácsot és a gyerekrajzot.

Aludtam indulás előtt másfél órát.

Ismerős, ha nagyon fáradt vagy túl nagy erővel fújod ki a levegőt és mást sem hallasz, mint a saját fáradt levegőkifújásodat? Ez volt az altatóm.

Hazaértem de nem írhatom, hogy minden rendben, lágyékhajlatban fájok. Ettől furán megyek. Ha kitapintod, itt vastag inak futnak, ha masszírozom őket úgy érzem jó. Kenyeszem persze nincs itthon, holnap szerzek valamit. a jobb vállamra is, mert az is úgy fáj, alig tudtam sebességet váltani.

Ha sikerülne kiderítenem mi ez, már nagy könnyebbség lenne. De addig elgondolkodom, hogy biztos akarom-e a jövő évi terveimet.

S vajon, ha a Pb-t csak félpercekkel és párszáz méterekkel tudom javítani, az azt jelenti-e , hogy a képességeim határára kerültem???

Ez a Pb nem jött volna létre, ha nincs Snecike, nagyon hálás köszönetem Neked!

Most is leírhatom a barátok azok barátok!!!!

Ha meg van ahivatalos eredmény, javítom a távot.

 

 

 

 

 

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
06:00:00 57.27 06:17 9.55 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

13 hozzászólás

sankesz képe

sankesz 3179 napja

Gratulálok ez szép volt!!! Tökös csaj vagy Tündüs!

Bozót képe

Bozót 3190 napja

Ha csak félpercekkel tudsz PB-t javítani.....ez csak nézőpont kérdése :) Fél perc a világ, az élmezőnyben egy századmásodperc is az....

alouette képe

alouette 3191 napja

khmm...bocsánat hogy belekotyogok, de ismersz ;-)...talán ez lehet a fájdalmaid oka, magyarul azt hiszem adductor fájdalom vagy mi a neve...gyors jobbulást  testben és lélekben és nagyon gratulálok Neked, ezért az eredményért meg a többiért is amiket nem kommenteltem...

ma77 képe

ma77 3191 napja

Szép volt.... Nem kicsit!!!!

tomcsi képe

tomcsi 3191 napja

én még a közelében sem futottam 6 óráson, tehát Őszintén Gratulálok...akár sírva akár nem :-)

Bozót képe

Bozót 3191 napja

Ügyes voltál, szép PB lett!

A mosolyt hiányoltam, folyton az látszott rajtad, hogy épp a görög válságot vagy a menekültügyet próbálod megoldani fejben :)  Talán kicsit több lazaság, fenetudja

 

Nem akarok okoskodni, te is érzed, hogy valami nem gömbölyű, kívánom, hogy hamar megtaláld a megoldást!

Briel képe

Briel 3193 napja

Én már ehhez nehezen tudok bármit hozzáfűzni. Nem mindennapi, ahogy csinálod a futásaidat, le a kalappal a teljesítménye(i)d előtt. Szívből gratulálok!

Sneci-ke képe

Sneci-ke 3193 napja

Öröm volt Téged frissíteni, továbbra is állítom, hogy ritka fegyelmezett, tudatos futó vagy.

A kezdő futók persze ugrásszerű javításokat tudnak produkálni, aztán az évek és a távok során egyre nehezebb javulni, de azt hiszem, ez természetes.

Hatalmas gratula, a jövő évi terveidről pedig szívesen diskurálnék Veled.

 

RunKa képe

RunKa 3193 napja

Szuper vagy, hatalmas alázattal a célodért ! Hogy kitartasz-e a jövő évi terveidért? Ki. Ha nem azokért, akkor más tervekért, de terv nélkül... úgyis tudod... 

Gratulálok :)

 

holovacz képe

holovacz 3193 napja

Fantasztikus vagy. Ennyi. :) Gratula!!

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 3193 napja

Szenzációs!!! Gratulálok!!!

torolt_13650 képe

torolt_13650 3193 napja

Ez ismét CSODÁS lett, Tündüs!!! Gratulálok és nagyon nagyon mély fejhajtás!!! Gyönyörű futás, gyönyörű PB!!! Szuper vagy!!!

Bobe képe

Bobe 3193 napja

Gratulálok a helytállásodhoz, és a PB-hez. Kemény éjszaka volt, de nem adtad fel. Pihenj, lazulj, gyógyulj!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!