Tündüs futás

2015.02.22 Vasárnap, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:22:46

Távolság

40 km Szint: 410 m

Tempó

06:34 p/km (9.13 km/h)

Edzésleírás

Haaaaaahhhhhh....Yours Trutyi

Szókimondó szöveg.

Reggel Titiii kiegyezett velem, hogy a kispárnát hagyjam elől, még szeretne aludni. Azt nem mondta, hogy a halat is előhagyhatom, de kint felejtettem,nagy hiba volt,  kicsit megrágta az egyik végét. Kurva élet.

 

Kifelé az egyik körforgalomban rossz irányba hajtottam, francba. A következőben megint, a fene essen bele, itt konzultáltam magammal, hogy nincs más opció, ma Pannonhalmán kell 40 kilit futni, úgyhogy vakarjam már össze magam!!!!

 

Az első kört csalinkázósra terveztem, minél kevesebbet kelljen a másodikon toldozni.

Elsőre lekocogtam a szurdikba, még mindig jeges, itt ugyan le nem megyek, visszaford, de felfelé nem tudom megfutni, sétálok....tökömnek jöttem le.
A tervezett úton visszafutva, majd megláttam a táblát Jakab zarándokház, ezt már rég meg akartam nézni, egy kis kerülő és  a Viator étteremnél kellene kijönnöm, az arborétum mellett. Meg lett a zarándokház, az út egyenesen felfelé visz mellőle, szemben látom az apátságot, de már ismét sétálok, mert 15-20 % az emelkedő. A végén egy kibacott kerítéssel. Csak azért nem ráztam meg nehogy kölcsönös legyen.

(ez lett volnaa jó út a térkép szerint, legközelebb megnézem a másik irányból is...)

Visszafelé is sétálok, mert úgy lejt, itt nem tudok még lefelé sem futni, de a kilátás a pára ellenére kárpótol.

Közben találok még egy utcát, jó kis felfelé ez is, a végét nem tudom futni, de csak a szerpentin aljára vezet, hogy a rosseb  egye meg.

Közben elcsipogja az órám a 20 kilit, előveszem a gélt, a büdös francba, ez a sós és nem a koffeines és kevés  a vizem....

Na de mindegy csak 4 kili az autóig, ott lenyomom az órám, palackot cserélek és rendezem soraimat. Még egy nagy kör, az valamivel több, mint 16 és mehetek haza a pitába.

 

Megyek vagy egy kilit, csipog az órám, hogy le fog kapcsolni. Mi a tököm??? Nem indítottam el??? Úgy emlékszem igen. De ha mégsem ezt már sosem fogom kisakkozni, megpróbáltam de vigye a ménkűűű, nem tudom megerősíteni, mindegy a lábamban benne van....

A falubeliek már köszönnek :) két bicajos srác, egy babakocsis csaj és egy nénike aki megkérdezte hova futok. Hajjjaj, ha tudnám...így csak visszaköszöntem. Jött  a múlt heti futó is, biccentett, de lehet csak  a maratonos pólómnak szólt, amiért újra csak haragudnék, mert én a pár km-t futónak is köszönök, és nem hiszem hogy bárkire is rá lenne írva  a tervezett km....

35 után már szenvedek a koffeinhiánytól, de legalább tanultam belőle (az előbb eszembe jutott, dehiszen van egy tabletta  a kis táskámban, most is velem volt grrrrr)

Az utolsó emlekdőn már hangosan beszélgettem az út széli fákkal, hogy akkor is megcsinálom...

 

Nem tudom, a márc 7-8 hétévégre milyen edzéstervem lesz, de ezzel a maival célegyenesbe fordult  a felkészülés. Már csak egy hónap......

Kaptok zenét is, nyugodt, de mégis drámai, mint  egy hétvégi 40-es :)

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:22:46 40 06:34 9.13 410 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

Briel képe

Briel 3360 napja

Nem mondom, hogy mindig teljesen értem, hogy mi minden történt Veled futás közben, de úgy tűnik, Te sem értetted mindig. :) Viszont közben futottál egy marha hosszút, tök gyorsan. Gratulálok!

ma77 képe

ma77 3360 napja

Szép menet volt ismét, gratula! A Balatont pedig megszed :-)

Bobe képe

Bobe 3361 napja

Jaj, de szép 'kis' futás lett! Jó a leírás, élvezettel olvastam. Egs! :)

Sneci-ke képe

Sneci-ke 3361 napja

mintha egy kicsit szétszórt lenne, hölgyem :-))) de ezt a mait így is szépen teljesítetted, grat

Fredi Kacsa képe

Fredi Kacsa 3361 napja

Fú, nekem ez a nooooormális??? kategória. De tudjuk egyikünk sem az....

Elképesztő vagy!!! Gratula!

RunKa képe

RunKa 3361 napja

Olyan élvezettel olvastam. Faltam minden bötűjét. Azért tök jó, hogy nem pesti vagy, volt látnivalód bőven. Pesten gyakran az van, hogy felveszed tempót, aztán befordulsz, majd ha letelt a km, kifordulsz. Magadból. Gratulálok, pazar futás. Te Tündüs, most olyanom van, hogy úúúúgy, de úúúúgy megölelnélek :) 

tomcsi képe

tomcsi 3361 napja

ahhoz képest végig sétáltál egész gyors lett :-)

durca...emelkedőket sem kerülöd...sőt keresed :-)

ha hosszút akarsz futni 7-e Szfehérvár, lesznek páran...2-4-6 óra, amelyik szimpi!

Gratula

holovacz képe

holovacz 3361 napja

Eltévedtem, miközben olvastalak :D Nagy gratula, szuper az idő is!

torolt_13650 képe

torolt_13650 3361 napja

Tündüs, nem akarok nagy szavakat írni, de a példaképem vagy!!! Hihetetlen teljesítményt nyújtasz! Számomra alig felfogható, hogy lehet ezt bírni! Minden elismerésem a Tiéd! Egészségedre!!!

picikata képe

picikata 3361 napja

Ezt a Yours Trutyit csontra kisakkoztad... :)

Gratula!

 

Felszerelések