Tündüs futás

2015.03.22 Vasárnap, 08:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

05:22:50

Távolság

49.5 km

Tempó

06:31 p/km (9.20 km/h)

Edzésleírás

Félbalaton szupermaraton

Balatonfüred-Siófok

Beírtam egy pár sort és nyomtalanul eltűnt, amjd holnap pótolom..

 

Éjjel  fél 3 van, nem bírok aludni.

Tegnap sem aludtam túl jól, kiköltöztem a nappaliba Rodi mellől. Nagyon meleg volt a szállón, a nappalit pár fokkal hűvösebbnek találtam. Nem bírok aludni, túlpörögtem.

De az elejéről….

Erre a futásra úgy emlékszem majd, mint ahova majdnem szaros kézzel indultam, a toi-toi használat után, nekem meg lett a régi-hosszabb táv, mert a parkolóból gyalog indultam az áthelyezett rajthoz, a szervezők szerint  pár 100 méter, szerintem meg kurva messze volt ahhoz, hogy majdnem bepisiljek, mire odaértem.

Fura mód, ma is dugókás nevesített indítás volt, de a csapatok fél órával később jöttek utánunk.

Az elején picit felpörgettem, Czaltig Zsolt ment előttem , de az ő 6 perces tempóját nem mertem vállalni. Hogy a büdösbe tudnak ők 4 napot futni még mindig nem értem…. cs1krisz a 3. nap szó szerint letolt a pályáról, a mindig mosolygós, nekem nagy kedvenc  Martinák Anikó  nagyon gyorsan ment. Itt volt még Lubics Szilvi, élőben látni őt futni hatalmas energiát adott. A celebek közül itt volt Kokó párban és az óceánon elveszett Rakonczai Gábor. S itt voltatok Ti, akiket nem sorolok fel, nehogy már kihagyjak valakit, de körülnéztem és megállapítottam, mennyi hüjjjjjje van itt, elvegyülök köztük.

Böbcinket utolértem, majd 14-nél lemaradtam tőle, a mezőny kanyarodott balra én meg jobbra egy kis útra a guggolósba, hamarosan jött  ugyan a frissítőpont, de váltópont is volt, ott meg mindig hosszú sor áll, nem akartam ezzel időt veszíteni. Letoltam a gatyám, felnéztem és egy futballkaput láttam, a pálya két oldala tele volt szurkolóval. Napi szemérmetlenkedés kipipálva.

Böbét megint utolértem , az enyhe lejtőn kerültem el és remélem nem haragszik, de képtelen voltam igazodni az apró lépteihez lefelé.  Nem esett jól a lábaimnak az a ritmus. Persze szeri van és marha büszke vagyok Rád, hogy ilyen ügyes voltál!!!!

Erika az első etapon bringával jött, az utolsón beállt futni velem.

S itt most nem tudok mesélni, keveset beszéltem inkább csak belehallgattam a beszélgetésekbe, magamba fordultam. Rodi adta a cuccost a megbeszélés szerint én meg raktam a lábaimat egymás után. Az emelkedő is meg volt séta nélkül, erősen emlékeztetett a pannonhalmi terepemre (sosem fogom elhagyni, kurva jó hely egy ilyenre felkészülni), viszont sokkal több volt a kemény lejtő, de jól bírták  a térdeim.  Ezek után ha valaki emelkedővel riogatni mer, esküszöm megharapom.

47. km-nél szólt Era, hogy mindjárt befordulunk,

-Hova?

-A partra.

-Jó lesz, mert már a faszom tele van!

Mindkét kísérőm elkiáltotta magát erre, hogy végre, kimondta.

Túl fegyelmezetten futottam, nem nyirmogtam, nem hisztiztem.

Ennek ellenére nem tudom elképzelni, hogy bevállaljak 3-4 napot. Tudom, másképp érezném, ha rendesen nyújtok, eszek, kenem magam, nem pedig be a kocsiba gyorsan mert haza kell érnem.

A jobb négyes ujjam minősíthetetlenül begyulladt. Kizárt, hogy én ezzel fussak még egy ultrát, erre is ki kellene találni valamit, de hát annyi időm van erre és annyi szép verseny…. S meg kell látnom azt is, hogy mennyit tudok edzeni  ha elindul a 12 órázás. De az biztos, hogy a félbalatont jövőre is vállalom.

Sálálálálááááá (Bibével is találkoztam), meg ollé ollé ollééééééé DDDD

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 50.7 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

13 hozzászólás

rodriguez képe

rodriguez 3322 napja

Gratulálok Tündüs! Végig jó voltál, egyenletes tempó, semmi hiszti :-)

Na jó: egy őszinte kitörés, de annyi bőven belefér....

Fredi Kacsa képe

Fredi Kacsa 3327 napja

Hatalmas GRATULÁCIÓM!!!!! Szuper eredmény!

Sneci-ke +1 Már csak annyiból is amennyit én innen az éteren kerseztül látok!

Nagyon szépen megcsináltad (ezt is :)), szépen menetelsz előre ahogy a test megkívánja :))

(a négyes ujjammal nekem is szokott gondom lenni, főleg versenyek után, pedig hol van az én távom a tiédhez(!), nem lehet, hogya pega fazonja miatt?, jobbulást neki)

Kellemes regenerálódást!

torolt_12 képe

torolt_12 3329 napja

Gratulálok, nagyon szépet mentél!

picikata képe

picikata 3332 napja

Ezt szépen bezúztad!!!  Gratulálok!

...folyt.köv.... ;)

Sneci-ke képe

Sneci-ke 3332 napja

Tündüs, nem akarlak rábeszélni, érzed Te, hogy mit bírsz, csak mintha valahogy nem hinnél eléggé Magadban, szóval borítékolom a jövő évi teljes bszm-et. És ez nem üres duma és dícséret, hanem mindezt annak alapján írom, amit láttam. Döbbenetesen fegyelmezett vagy, nagyon céltudatos és erős.

Szívből gratulálok, és komolyan mondom, hogy tanultam Tőled.

Briel képe

Briel 3332 napja

Jah, majd elfelejtem. Jövőre tuti nem 2 napot futsz, hanem minimum hármat. Eszméletlen sokat tudsz erősödni egyetlen év alatt! :)

Briel képe

Briel 3332 napja

Bizony, bizony! Nagy elismerés Neked!!! Puszi!

tomikaga képe

tomikaga 3333 napja

Ezt én ésszel fel nem foghatom....hogy lehet ennyit futni, ilyen jól, ennyire lazán...csak ismételni tudom magam: RespektRespektRespekt!  :)

RunKa képe

RunKa 3333 napja

Ó... jövőre én a 3 napot látom... Tündüs...nem tom mit írhatnék. Ölelés. Gratulálok. Csoda vagy és szeri !

holovacz képe

holovacz 3333 napja

Oriasi gratula! Sztem meg lesz meg egyszer negy nap ebbol :)

tomcsi képe

tomcsi 3333 napja

szenvedés nélkül nem lehet nagyot alkotni...nekünk kis amatőröknek a teljesítés is óriási feladat...ez Neked Sikerült...és az idő is jó lett...mert az sem mindegy :-)

Gratulálok!

ma77 képe

ma77 3333 napja

Szuperül lenyomtad ezt is, örülök, hogy ilyen jól ment a 2 nap, a felkészülés és a kitartás meghozta a gyümölcsét! Gratulálok, ügyes voltál!

Bobe képe

Bobe 3333 napja

Nem zavart, hogy előrementél, hagytam, mert nem akartalak visszahúzni, sem nem elfutni. Köszönöm a társaságodat!

Gratulálok! NAGY vagy!

Felszerelések