tomcsi Úszás

2015.01.14 Szerda, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:00

Távolság

1 km

Tempó

01:00:00 p/km (1.00 km/h)

Edzésleírás

aquaworld...nem futottam ma, nem is baj, kifáraszt ez az úszás...elfogy a lég...5-ös levegőt nem is tudok csinálni...de egész jól ment, 3-as levegő csak-csak, de a 2-es hosszútávon még mehet is...még maradt a csúcs a 25 méter :-)

holnap futás...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 1 01:00:00 1.00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

tomcsi képe

tomcsi 3395 napja

Köszi!

a nagyobb elfordulást én is láttam másnál...arra gondolok, ha majd meg lesz a sebességem, mozdulatom, kialakul egy stílus, még ha nyilvánvalóan rossz is...emlékszem egy csajra régebbről, asszem 1500-ös volt, hullámzott levegővételnél de győzött...lehet Evans volt, ez ugrik be nem tuti a név...

hirtelen abban se vagyok biztos, amikor nincs levegővétel kell-e billegni a vízben mindig előrenyúlni...?

necromedve képe

necromedve 3395 napja

Ha meg nagyon nincs meg a hullámvölgy, frdulj ki kicsit jobban, akár felnézhetsz kezdetben a plafonra is levegővételnél. Aztán szép lassan lehet majd levenni belőle, ahogy ráérzel.

necromedve képe

necromedve 3395 napja

Ha gyorsabban emeled ki-teszed vissza a fejed (és veszed közben a levegőt), nincs idő belefolyni a víznek. ;) Legalábbis a padavanjaimnál ez szokott a gond lenni, hogy kiteszik oldalra a fejüket, aztán levegővétel közben kényelmesen nézelődnek, hogy mi van a parton, várják tátott szájjal a sült galambot, a végén meg csodálkoznak, ha közben eltűnik a hullámvölgy, telemegy a szájuk. Na, nem sült galambbal... :P Nekik azt szoktam tanácsolni, gyakrabban vegyenek levegőt, de gyorsan csinálják meg a mozdulatot.

Ha a 25 megvan, már kb úgy úszol gyorsban, mint én. Ha picit lassítasz rajta, akkor fogod tovább bírni 25 méternél.

tomcsi képe

tomcsi 3395 napja

ez csak kb, nem számoltam a hosszakat...azt nézegettem 1 hossz mellben uszkve 30 mp, gyorsban 25...de még csak 1 megy :-)

még a hullámvölgyet sem találom ahol normálisan kapnék léget...és az orromat is tisztán kell tartanom, erre is figyelnem kell, lehet mellben nem használtam...

necromedve képe

necromedve 3395 napja

Amígy nem megy a hármas levegő, érdemes a 3-2-3-2-t próbálni. Kicsit több oxigénhez jutsz, de nem lesz féloldalas a mozgás, illetve nyílt vízen könnyebb lesz tájékozódni is.

Sneci-ke képe

Sneci-ke 3395 napja

ugye rosszul írtad be az adatokat? (táv vagy idő)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!