Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 36 851 270 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Szívbetegek rehabilitációját segítő tanösvényt adtak át

Bozót | 2015-07-29 | Nincs hozzászólás!

Szív- és érrendszeri betegek, valamint cukorbetegek rehabilitációját, rekreációját segítő tanösvényt avattak a budapesti Szent Ferenc Kórház által indított Út az egészséghez program keretében kedden a fővárosban, a Hárs-hegyen.

Új rehabilitációs sportorvoslási módszert mutattak be

Bozót | 2014-06-18 | Nincs hozzászólás!

testÚj, a magyarországi sportorvoslásban eddig nem alkalmazott módszert, az úgynevezett szakaszos vákuumterápiát mutatták be kedden Budapesten.

Az eredetileg az űrhajósoknak kifejlesztett, forradalmian új módszer lényege, hogy a vákuum hatására felgyorsul az artéria-, a véna- és a nyirokkeringés, ezáltal a szervezet anyagcseréje és méregtelenítése. Ezzel párhuzamosan a sérülések után rövidül a felépülési idő, így az eljárást jól lehet hasznosítani az élsportban is.

Gyakori futóbaj, az Achilles sérülés

Bozót | 2013-07-11 | 18 hozzászólás

AchillesAz Achilles problémákról volt már egy cikk az oldalon régebben, ezt is újra figyelmetekbe ajánljuk, de lássunk egy másikat is a témában, hiszen az Achilles sérülése sajnos gyakori a futók körében. Talán néhányan a saját blogomon már olvasták, tőlük elnézést az újrafelhasználásért. A többieknek jó olvasást és kívánom, hogy sose legyen szükségük ezekre az infókra!

Az első (félig) víz alatti maratoni futóverseny

pen | 2012-03-22 | 2 hozzászólás

Szeptember 9-én Hershey-ben (PA, USA) rendezik meg a világ első víz alatti maratoni versenyét. A HydroWorx Underwater Marathonon nem lesz szükség légzőkészülékre.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke