Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 43 442 580 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Balboa kör közösségi futás - beszámoló

pen | 2011-12-21 | 1 hozzászólás

terepfutás 3A Balboa kör egy 19 km-es terepfutós útvonal, a körön teljesített egyéni futások időeredményeit a szervezők egy nyilvános eredménylistában gyűjtik. A körön december 17-én reggel tartották meg az első közösségi futást. A főszervezőt, Csanyát kértem meg, mesélje el, hogy sikerült. 

Balboa terepfutó kör - neked már megvolt?

pen | 2011-11-11 | 6 hozzászólás

terepfutásNéhány lelkes terepfutó sporttársunk agyából pattant ki az ötlet, hogy milyen remek szintfelmérő futásokat lehetne tartani a Fenyőgyöngye - János-hegy - Fenyőgyöngye útvonalon. Némi tervezést követően megszületett a 19 kilométer hosszú Balboa kör, közzétették a kör útvonalát és gps track-ét, és várják az egyéni futások adatait a nyilvános eredménylistába. Ha lefutod a megadott útvonalat és beküldöd az időeredményedet, te is felkerülsz a Balboa kör teljesítőinek listájára. 

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke