PecsiPeter bringázás

2012.02.26 Vasárnap, 11:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:36:00

Távolság

135 km

Tempó

02:29 p/km (24.11 km/h)

Pulzus

Átlag
129
Minimum
0
Maximum
150

Edzésleírás

AZTAKURVAEGET! :)
Hardcore endurance madafaka veretés kedvenc edzőkörömön.
Göd-Dunakeszi-Megyeri hídon át-Szentendre-Visegrád-Esztergom-Sturovo(SK)-Salka(SK)-Letkés-Szob-Zebegény-Nagymaros-Vác-Göd.
Szentendre határában összefutottam a visszafelében tekerő Tepóékkal.Viccesen próbáltak visszafordulásra bírni mert qva nagy zivatar közeledett.Én viszont az a fajta figura vagyok aki fixen lapot húz a 19re.Visszafelé irányól szó sem lehetett folytattam tovább.Persze benn Szentendrén annyira esett,hogy félre kellett húzódjak mert gondoltam,hogy februárban azért elázva még további 100 killa tekerés elég meredek lenne...Itt találkoztam Schwarzival,tökre megörültem Neki.Egy darabot ezután együtt mentünk ez a szakasz volt a nagy leizzadás szakasza:) alig bírtam tartani a tempót de nagyon jó volt bandázni.Ő utána ment rétesezni én meg folytattam tovább.3ik órában kezdtem behalni de már vágom annyira a maltert,hogy tudom az első holtpontokat szinte mindig az energetikai billenések okozzák,úgyhogy dobáltam is befelé a ch-t serényen,nem sajnáltam a pár perces szüneteket rá.Szembeszél persze ma is volt nem kevés de számítottam rá így nem volt anyira kellemetlen amikor vagy 70 km-en át lecimmantottam magam:).Mivel a kör egy kis része Szlovákián át vezet így némileg "nemzetközi":) is lett a tekerés.Itt kihasználtam a lehetőséget és "külföldi":) sporikat is leszedtem.Mikor felértem a 2 figurára lenéztem a combjaimra és hozzájuk szóltam:
"b+,pár éve még 300-zal guggoltatok most sem hagyhattok cserben!Csak meg tudjátok tekerni a hajtókart is! :)"
Ezután mit tehettem volna?Bedaráltam őket hiába voltak ők versenybiciklivel én meg a traktorral...
Az első átdobót nem nagyon piszkáltam az úton,végig nagytányéron küldtem.Egyedül a Salkai glikogénégetőn b*ziskodtam fel középtányéron 8-9es tempóval halszálkázva...
Az "okostojás" ezúttal frissített is a habzsi-dőzsi tételszerűen:
2 banán
2 sportszelet
7 deci kóla (igazi amerikai:))
liter víz.
Meglepően jól ment a tekerés,idén durva lesz a téma egyértelműen  bicaj a fő műsorszámom:).Már februárban montival elsőre 135 killán egy 24es átlag azt gondolom eléggé vállalható adat.
Bár Évi múltkor szóvá tette:) ,hogy mellékeljek szótárt a biciklis szleng mellé ezt most sem teszem,inkább összefoglalom pár szóban a lényeget:
A célban tökéletes mentális állapotban és könnyű lábakkal szálltam le,nagyon örültem,hogy jól sikerült az első hosszabb kinti tekerés.Inkább unalmas volt mintsem fárasztó a mai tekerés DE csodálatos ez a kör az ország egyik legszebb részén halad a Duna kanyar hegyei közt.Kivételesen szerencsésnek érzem magam,hogy ilyen csodaszép helyen edzhetek.
A traktor határközelben:

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:36:00 135 02:29 24.11 0 0 0 150 129
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4449 napja

Laci: Köszönöm szépen!

Tibi:Köszönöm szépen!

Máté: 1 liter.Utólag kicsit jobban összeszámoltam amikor írtál és lehet,hogy másfél az :).Szerencsés vagyok mert nekem jóval kevesebb frissítés is elég mint általában másoknak.Nem direkt eszek iszok keveset:).Na meg jóval komfortosabb nekem üres gyomorral sportolni.Köszönöm szépen!

Feri:Köszönöm szépen! :)

Árpi: Köszönöm!

István:Köszönöm szépen!Melyiket próbáltad?Ez a Riverside karika a kedvencem.Tavaly amúgy 137-et mért rá a műszer:) nem annyira riasztó az.

navratil képe

navratil 4449 napja

minden elismerésem ezért a tempóért ilyen időjárás mellett! Az egyik körödet már kipróbáltam én is, tetszett, fogok még menni rajta párszor - főleg, ha szeles versenyre készülök - de ez a 135-ös kör riasztóan brutálnak tűnik!

Daniloo képe

Daniloo 4449 napja

Szép kanyar!
Egészségedre! 

Armitage képe

Armitage 4449 napja

Nem semmi. A terminator elmehet a picsába melletted:) Egs!

necromedve képe

necromedve 4449 napja

Hány liter az a liter víz? Ha egy, akkor brutál fogyasztásod van 135-ön ezzel a 17 decivel... Én ennyit kb 50-60 perc alatt tudok kiizzadni magamból laza tempónál is, illetve minden sporttevékenység nélkül is majdnem ennyit iszok 5,5 óra alatt. Direkt iszol ilyen keveset, vagy nincs többre szükséged?

A tekerés előtt pedig emelem az úszósapkám, szép adag, főleg ilyen időben.

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4449 napja

Gratulálok a nemzetközi szintű tekeréshez,hát a 135-re mountival 24-es átlag tényleg nagyon kemény,gratulálok!

laciii79 képe

laciii79 4449 napja

Fúú, de megkented a hétvégét, hallod. Jól dolgoztál nagyon, meg a "traktor" is!!! :-)

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4449 napja

Évi: Remélem nem vetted rosszul,hogy név szerint említettelek a beszámolóban de pont azért tettem mert igen kedvellek ! :)
Mester: Már itthon,fürdés meg újabb narancsos soproni elciccentése után :) .Eddig írtam a beszámolót,hogy kis vidám meg tényszerű is legyen :).

Tepó képe

Tepó 4450 napja

Mikor érsz már vissza a futásból?? :-))

Kicsi képe

Kicsi 4450 napja

Köszi, hogy az amatőr halandók számára is érthető a leírás. :)

Jó kis "traktorod" van. :)

Gratula a nem mindennapi teljesítményedhez! 

Pótold a kalóriákat!!!! Egyé, igyá, aluggyá'! :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!