PecsiPeter futás

2012.02.25 Szombat, 22:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:19:29

Távolság

14 km

Tempó

05:41 p/km (10.57 km/h)

Pulzus

Átlag
140
Minimum
0
Maximum
162

Edzésleírás

14 órát dolgoztam ma ezért 14 kilit futottam is:).Este fél 11kor indultunk.Legénykoromban diszkóba jártam szombat este most meg futni:).Krisztián kimért egy 7 killás városi karikát abból vertünk kettőt fokozóba.Nekem eléggé lendületes lett az iram lihegtem is:) a "Kölyöknek" ez laza bár ma Neki is fárasztó napja volt a baseball miatt.
Mostanában amúgy is volt talán egy feszkó köztünk mert folyton beleokoskodok olyanba amihez nincs is közöm de lehet,hogy csak én képzeltem be ezt.Na minden esetre most nagyon jól elvoltunk jól éreztem magam és jót is bandáztunk. 
Szaladás után pótoltam a kalóriákat frissen kisült barackos fánkkal(Tesco) majd jéghideg NS(narancsos soproni).Bátran nyomtam a ch-t mert ha minden jól megy holnap kell majd az extra kalória és amúgy is lemozgom  tervek szerint.
Még jó,hogy 0-24 nyitva van a Tesco Vácon így éjfél után sem gond egy megfáradt futónak a finomság :).Amúgy is valami nagyobb,városi boltba akartam menni mert a múltkor a helyi non-stop előtt szintén szombat éjjel majdnem sikerült megveretnem magam...
Nem mentünk ma óriási távot de a run meglepően jól ment.Jó éjt gyerekek,búcsúzik a füles mára:)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:19:29 14 05:41 10.57 0 0 162 140
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

necromedve képe

necromedve 4449 napja

Tapasztalataim szerint egy kiadós diszkózás sokkal jobban képes elfárasztani az embert, mint 14 km futás, vagyis nekem mindig kellett a szombat esték után egy teljes nap a regenerálódásra. :D Mindenesetre jól tetted, hogy váltottál.

Kicsi képe

Kicsi 4450 napja

Kedves Füles!

Legközelebb inkább száj-karatéban alázd a fiatalokat, a leírásaid alapján abban is jó lehetsz. :))

Gratulálok az éjszakai futáshoz, úgy látszik mostanában ez a sláger. :)

Kovács Krisztián képe

Kovács Krisztián 4450 napja

Laci ezt Peti fogja tudni, pontosan de valami 5:45 körül lehetett az első hét kili majd a második hetes első fele picit lassabb a szembeszél miatt majd az utolsó kiliket folyamatosan pörgettük. Az ott már szerintem nagyon közeli volt az 5:00-ás tempóhoz. Erre emlékszem, de majd jön Petyka és megmondja pontosan, hogy mennyi volt és mikor.
Daniloo képe

Daniloo 4450 napja

Óh Édesanyám, hova jut ez a világ, ha már a Terminátor is félve megy le a sarki éjjel-nappaliba este 20:00 óra után egy zaskó élesztőért???
Egs!

laciii79 képe

laciii79 4450 napja

Na, azt azért megnézném, aki Téged meg akar verni. :-))) Aki meg meg is tudna, olyan nincs is. ;-)

Azt megkérdezhetem, hogy hogy alakultak a kilik, mennyiről gyorsultaok mennyire? Bár lehet, hogy Krisztiánnál megtalálom...

Kovács Krisztián képe

Kovács Krisztián 4450 napja

Egs'! Feszkó? Ugyanmá! :) Vágom, hogy segíteni akarsz és köszönöm is, csak kérem Péter, Ön "egy ligával feljebb játszik" Én megrekedtem a humanoidok szintjén :)) Akkor jó, hogy megúsztad az esti bevásárlást. :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!