Pepe88 erősport

Gyógytorna+lightos erősítés2024.07.10 Szerda, 13:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:45:00

Megmozgatott súly

70 kg

Edzésleírás

Egybe együtt az erősítés/gyógytorna!

 

Korábban ~2h-2h15p volt a teljes erősítő blokkom. Most viszont rájön erre a farizom beindító feladatok és vádlis gyógytorna, úgyhogy ~3órával terveztem.

 

 

Alapvetően 11-12 körül szerettem volna elkezdeni, hogy ~4 körül tudjak úszni (vagy elindulni oda). Ehhez képest 13:40-kor kezdtem el...Nem is csak ez volt a a baj, hanem hogy kajálás is valahogy rosszul jött ki. Edzés kezdetekor egyáltalán nem voltam éhes, pedig rég reggeliztam. A közepére viszont nagyon erőtlen és gyenge lettem. Emiatt is, meg időhiány miatt is (jóval) rövidebb lett az edzés, mint szerettem volna. A terv az lett volna, hogy:

 

1, régi gyógytorna

2, SMR

3, vádlis új gyógytorna

4, erősítés (kevesebb sorozat, alacsony ismétlésszám, visszaszoktató jelelggel)

5, farizmos feladatok

6, Renis nyújtás

7, SMR

 

Ebből az lett végül, hogy az erősítő blokk jóval rövidebb és könnyebb volt, mint terveztem. Kicsit azért kitörtem, benne 1x floss-szal, de több feladat is kimaradt. Farizomból is csak az egyiket csináltam meg, csípőkitolást (ami részben erősítős feladat is volt korábban) már nem. Ahogy Renis extra nyújtások és végén SMR is elmaradt. Leginkább azért, mert nagyon KO/éhes voltam. Így is kb ~15-20perccel tovább csináltam az egészet, mint egy \"normális\" ember, már előtte is gyengébb voltam, de azért pár feladat/nyújtást csináltam azután is hogy már nagyon gyengének, erőtlennek kezdtem érezni magam

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!