Pepe88 futás

TNF futás #59 (4/#9) Laza REGGELI 1 kör, lábtesztelő/visszaszoktató2023.03.17 Péntek, 11:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:33:54

Távolság

6 km Szint: 41 m

Tempó

05:39 p/km (10.62 km/h)

Pulzus

Átlag
133
Minimum
0
Maximum
141

Edzésleírás

TNF futás #59 (4/#9) Laza REGGELI 1 kör, lábtesztelő/visszaszoktató

GARMIN

 

 

~9napja húztam meg a combhajlítómat. ~4 napja van rajta tape, azóta nem is próbáltam vele semmit. Tegnap este a folyosón futottam kicsit, és relatív rendben volt. Máshol/máshogy, de érzem a combomat. Gondolom azért, mert a tape miatt máshogy terhelem, illetve hát ki is maradt egy hét.

 

Full laza, tesztelős futás kellett volna. De egyrészt a motivációm is nagyon visszajött. Másrészt tegnap este/éjszaka elég rossz volt, ezért legszívesebben vmi brutál résztáv, erős edzés kellett volna. Nyilván ez fel sem merült, örültem, hogy futhatok. Mindenesetre nem full laza lett. Bár el is keseregtem volna, ha megint 6perc körüli tempót futok. Még ez is azért laza volt, de laza-normál közötti

Azért érződik a kihagyás (és a nagy meleg): magasabb a pulzus, mint korábban/alapból. Nem is esett olyan könnyen, mint korábban. Ment volna érzésre még egy kör könnyen. Azért a három kör, 18km már elég belehalós lett volna így a kihagyás után.

 

De elsőnek ez szerintem jó volt!

 

*Ráadásul reggel futottam! Nagyon rosszul, összevissza aludtam. Későn keltem, de hiába, nem voltam annyira kipihent. Mindenesetre most nem vártam annyit mint alapból, kb 1,5-2 órával ébredés után indultam futni, hogy szokjam ezt (bár optimálisabb lenne 8órás kelés és 9:30-as indulás...Majd lesz nyilván ilyen is, ha normálisan alszok..)

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!