Pepe88 futás

TNF futás #30 (3/#6), Laza 3 oda-vissza, Playa Paraiso sétányon2023.01.10 Kedd, 15:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:16:27

Távolság

11.28 km Szint: 204 m

Tempó

06:47 p/km (8.85 km/h)

Pulzus

Átlag
126
Minimum
0
Maximum
144

Edzésleírás

TNF futás #30 (3/#6), Laza 3 oda-vissza, Playa Paraiso sétányon

GARMIN

 

Terv szerinti egymás utáni két futást csináltam. Délelőtt egész rendben voltam, viszont mire elindultam ólomlábaim lettek. Nem tudom miért, hogyan lehet, de csak jóval később jött elő az izomláz, de elég komoly volt. Ráadásul keveset is aludtam. Meg hát szokásos gyomor para gondok... De azért elindultam. Viszont ezért is (meg amúgy is) full lazán. Igaz a tegnapi is az volt...

 

Sétányon futottam fel alá. Összesen 3x oda-vissza lett, és fordulónként lap-eztem. Ebből az látszik, hogy az első még úgy ahogy rendben volt, de második-harmadikra eléggé belassultam.

 

Ma nagyon kába voltam az alváshiány miatt. És ez nem javult, nem ébredtem fel. Ahogy lábam  is be szokott bemelegedni, most ez se nagyon akart jönni...De amúgy nem volt ezekkel gond. A gyomrom viszont zavart. Gondolkodtam hogy fussak-e benne "normál" tempót, vagy akár csak egy "jóleső lendületest" 1 hosszban, de emiatt nem mertem...Szerencsére végig tudtam menni

 

Sétányon terveztem fel-alá futkárosni, összesen 3x oda-vissza lett, és fordulónként lap-eztem. Ebből az látszik, hogy az első még úgy ahogy rendben volt, de második-harmadikra eléggé belassultam.

 

Tempó obv botrányos. De hát diétázok is (igaz tegnap is az volt). Meg a tegnapihoz képest ma egy kicsit több szint is volt. Meg a fent említett körülmények. Szóval nem érdekel, zavar. 

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!