Pepe88 egyéb

Vádli 2022.05.02 Hétfő, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:01

Edzésleírás

Nagyjából 1,5-2hete van ez. Igazából azóta, hogy újrakezdtem futni. 4x futottam és mindig éreztem közben a vádlimat, de mindig máshol, meg össze-vissza mindkettőt. Szóval tuti nem valami sérülés, vagy ilyesmi. Gondolkoztam, hogy lehet attól van, hogy elszokott a lábam a futástól, de hát istenem, 6km-t futok!?!? Igaz, hogy legutóbb azt vettem észre, hogy emelkedőnél kezdtem el érezni, de előtte, első három futáson nem tűnt ez fel. Meg emelkedő sem olyan kemény, nehéz...

\r\n

 

\r\n

Leginkább arra tippelek, hogy a gyógyszerek (közül) okozta ezt valamelyik. Ugyan még mindig köhögök Madrid után/miatt. De inkább abbahagytam a szedését ezeknek, szedtem 1,5-2hétig. Amint kiürül a szervezetemből teljesen (ennek hétvégére gondolom) szerintem/remélem elmúlik ez. Talán erre ráerősít, hogy ma jobban éreztem a vádlimat.

\r\n

 

\r\n

Pedig korábban azt vettem észre hogy pihenőnapok/nem futónapok jót tesznek. De mára, hétfőre rosszabb lett mint vasárnap volt. Pedig vasárnap full pihenőnapom volt...Csak hát vasárnap hagytam abba a gyógyszerek szedését, szóval azok közül okozhatta valamelyik. Péntek környékén már szeretnék/jó lenne futni, de így erős résztávot itt nem fogok már futni, de jövő héten egy lazábbat jó lenne. (persze először jöjjek helyre teljesen és legyen előtte 1-2 normális futóedzésem)

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!