Pepe88 futás

2019.12.28 Szombat, 16:50:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:31:17

Távolság

5.3 km

Tempó

05:54 p/km (10.17 km/h)

Edzésleírás

PS: szerencsére technikai szünetnél nem nyomtam stopot...Így kb 1perc, 1:10-et levonhatok. Így már elfogadható idő! (ennek ellenére azért nyilván híztam!)

POLAR

 

Eredeti megjegyzés:

Majd ha feltöltöttem Polar-ra (USA-ból), akkor updatelem az időt/távot, de kb. helyes.

 

 

Annyira jól álltam időben, meg mindennel, hogy még egy kis futás is belefért. De hideg volt már, és sötét (ráadásul 6-ra jött a tulaj), szóval csak 1 kör fért bele. De ez is kellett a lelkemnek (és valószínű testemnek is). Ha ma nem futok akkor lehet 1,5 hét marad ki futást tekintve. Pár napja olyan nagyon fájt a talpam a szemölcsnél, hogy ráállni is nehezen tudtam. Nem gondoltam volna, hogy lesz ebből futás (csütörtökön biztos voltam benne, hogy pénteken nem futok: nem is futottam, (időm se volt rá), de mára szinte teljesen helyrejött (régi szokásos állapotba).

 

Viszont az idő, hááááát. Lazán, jólesően. De úgy éreztem haladok! Pulzusmérő nélkül, mert azt már el tettem. De ez az idő?! Azt gondoltam 30 perc környékén (5:40) futok, esetleg 31 perc. De ez??? Botrány!?!!? Gondolom a sok kajálás! :( De hogy lesz ebből (jó) maraton???

 

Talán lehet az oka, hogy kondi kicsit kifárasztott (egyáltalán nem éreztem ezt), vagy az, hogy nem sokkal előtte ettem (kb 16:00-kor tudtam kondi után gyorsan megenni 2 gyrost), de ezt se igazán éreztem. Illetve én úgy éreztem haladok. A futás végén jöttem rá, hogy nem...

 

Volt egy technikai szünetem, ~1,4km-nél; majd utólag megnézem, ha esetleg ott nem állítottam le az órát, az jelenthetne egy percet...

 

Amúgy tök jó volt. Én jól éreztem magam, a mozgásomat is annak éreztem. Lábamat is annak éreztem. Nem is volt annyira hideg. Erős szél volt, de szerencsére nekem inkább kedvezett (árpád híd felé csak minimális szembe, viszont fordító után, marg hídnál erős hátszél)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:32:27 5.3 06:07 9.80 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!