Pepe88 futás

2018.09.24 Hétfő, 15:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:47:02

Távolság

15.99 km

Tempó

06:42 p/km (8.96 km/h)

Pulzus

Átlag
129
Minimum
0
Maximum
137

Edzésleírás

POLAR

3kör a szigeten.

 

Csak úgy, mint mostanában szinte mindig, ezúttal se tudtam előre, hogy mit fogok futni. Azért sejtettem, hogy alacsonyabb intenzitású futás lesz és ezúttal nem is lettem depis, ami arra sarkalt volna, hogy iramot fussak.

Úgy voltam vele, hogy elkezdek futni, aztán meglátom, hogy fokozom-e...Beálltam a kényelmes tempóra, aztán innen nem is nagyon akartam váltani, jó volt ez. Ment volna gyorsabban, de úgy voltam vele, hogy zsírégetés szempontjából pont jó pulzuson vagyok, úgyhogy maradt a laza tempó.

 

 

A 2.kör közepén egy rövidke vihar elkapott, szerencsére csak pár perc volt, igaz az alatt nagyon erős szél volt. Itt felmerült, hogy hamarabb abbahagyom, de aztán a kör végére visszajött a korábbi elfogadható idő. A 2.kör végén kellett döntenem, hogy futok-e harmadikat, vagy sem. Annak függvénye volt, hogy hogy vagyok...Hát nem voltam túl jól...Lábaim is meglepő módon fáradtak voltak, keresztcsontomat is jobban éreztem...Korábban 2 körös fokozó futások végén jobb állapotban voltam minden téren. De tudtam hogy a 2 kör elvielg semmiség és a 3kör is simán menni fog, szóval lefutottam a 3.kört is.

 

A lábfejem ismét jobban fáj, lehet hogy ennek (is) lelki oka van. Tudtam ma is futni, de azért zavar, szar ez...Elbizonytalanít, jó lenne kezdeni ezzel valamit, de egyelőre ez van. 

 

Végig alacsony intenzitással, meglepően alacsony pulzuson (a nagy hidegfrontnak és a 10fokos lehűlésnek köszönhőten). Illetve zenével, így gyorsan eltelt szerencsére. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 1 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!