Pepe88 egyéb

2017.08.27 Vasárnap, 20:59:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Budapestman, olimpiai táv

férfi: 573/148, korcsoport 53/15 

Össz időm 2:35:59 (1:45-ös úszógörccsel együtt)

Evochip 

Evochip, részletes, saját

 

Korábbi olimpiai távú versenyek:

2015, budapesti olimpiai táv (420/119, korcsoport 57/19)

2013 szombathely (263/133, korcsoport 25/18)

 

Hektikus idei éven vagyok túl. Sajnos a keresztcsontos (és/vagy lelki) sérülés nem javult. Ezért nem terveztem túl sok mindent, de tavasszal megjött a kedvem a sporthoz és tulajdonképpen engedélyeztek az orvosok. Későn kezdtem el edzeni, így sok tervem nem volt. Reménykedtem, hogy lesz esetleg Ózdon verseny szeptember elején és arra lett volna 2-3 hónapon felkészülni rendesen, de sokáig semmi hír nem volt róla, így a Budapestmanre kezdtem el felkészülni. Miután a minimális állóképességet felépítettem utána maradt nagyjából 2 hónapom az edzésekre és nagyon szépen, rendesen edzettem. Étkezésre is odafigyeltem, sokat fogytam (kg-ban nem annyira, de centikben igen). 

 

Viszont 1,5 héttel a verseny előtt elkaptam egy vírust: a túledzés és/vagy légkondi miatt, ez legyengített kicsit és így a formába hozásból sok minden kimaradt. A versenyen való indulásom szerintem nem volt veszélyben, mivel 9nappal verseny előtt dőltem ki. Azt gondoltam 2-3 nap alatt jobban leszek, végül a 6.-7.napra sem lettem még teljesen egészéges, de az indulás annyira nincs veszélyben.

 

Időközben pedig kiderült, hogy mégis lesz Ózd (2héttel verseny előtt olvastam róla), úgyhogy "vigasz"versenynek az megtezi, ha esetleg itt szarul megy, ott tudok javítani és ott az átmozgatás/formába hozás is megoldható lesz szerintem. Ha tudtam volna, hogy lesz Ózd, arra készültem volna, de így inkább olimpiai táv specifikus volt a felkészülés. Meglátjuk mi lesz ebből!

 

 

Verseny után:

Pont azt kaptam, amit vártam, nem tudok sokat írni. Mindegyik számból úgy teljesítettem, ahogy gondoltam, épphogy elfogadhatóan.

Úszáson is érzésre egy kicsit jobb mehetett volna. A 3 szám közül talán bringán hajtottam ki magam a legjobban, de az utolsó 5kilit azért ellazáztam többnyire. A két depó viszonylag rendben volt, bár nyilván ott is hagytam időt (főleg zokni+órafelvétel). A futásom volt talán a legrosszabb a 3ból, éreztem is ott valami motivációs gondot, bár pulzusom magas volt. Fejben nem koncentráltam oda teljesen. Tegnapi átmozgatófutásom sem kapott el a flow, ami Fadd előtt (ami csak edzőverseny volt) pedig jött. A betegség közrejátszhatott, nem erre koncentráltam, lelki dolgok is lehet elvitték a figyelmemet (bár versenyen ki tudtam kapcsolni). 

 

Volt jobb, lesz jobb, de azért elfogadható ez. Nem vagyok csalódott, de elégedett sem. Ha választanom kéne, inkább csalódottat mondanék, de nem lehetek ez, a mai nap után, főleg, hogy verseny után jól, rendben érzem magam és szerintem lesz ebből Ózd!

 

 

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!