Pepe88 egyéb

2017.08.24 Csütörtök, 00:01:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Sikerült lebetegednem még múlt héten. Csütörtökön még edzettem rendesen, ami után masszázson is voltam. 

 

Vélhetően túlerőltettem magam. Zsinórban 7napon edzettem és mindegyik nap kemény edzés volt, mindegyik nap volt anaerob rész. Ráadásul a nagy meleg miatt sok légkondi sem használt, ez a kettő pedig elég volt ahhoz, hogy elkapjak valami vírust.

 

Péntek reggel viszont úgy ébredtem, hogy gyengének éreztem magam és fájt a torkom. Nagyon sokáig vaciláltam, hogy elmenjek-e így kombót edzeni (tudtam volna érzésre simán). Meg is volt beszélve valakivel, de aztán kivételesen az eszem győzőtt a szívem helyett. Estére aztán nagyon rosszul lettem és péntek-szombat nagy szenvedés volt, vasárnaptól javulok kicsit folyamatosan, de még mindig nem vagyok teljesen jól. Mondjuk már csak enyhe nátha érzésre és kicsit érzem gyengének magam. Tegnap, szerdán mentem bicikliért szervízbe és hazagurulás közben nagyon bizonytalan voltam. Nem tudom miért, azért, mert gyenge volt a szervezetem, vagy mert a bicikli volt teljesen új, más így, vagy csak mert utcai ruhában voltam, de nagyon nem "éreztem" a bringát.

 

Edzéstervem felborult nagyon. A terhelős héten kimaradt a pénteki kombóedzés (70+6-7km erős). Már ekkor elhatároztam, vagyis betegség előtt hogy változtatok. Elvileg szombaton úszás, vasárnap meg futás lett volna, majd hétfő-kedd pihi (esetleg hétfőn átmozgató futás Bálint javaslatára) és szerdától átmozgatás. De mivel már szerdától éreztem, hogy a szervezetem fáradt, ezért a futást khiagytam volna és az úszát átcsúsztattam volna vasárnapra. De ezekből végül semmi sem lett...

 

Az átmozgató hetem sem úgy alakul, mint terveztem. Szerda úszás esélytelen volt, fel sem merült, hogy elmenjek. Csütörtöki bringa/szombati futás viszont meglesz talán. De nagyon nem az igazi így ez. Masszázs is kimaradt, HK is zárva van (mondjuk annyit pihentem,hogy nem is kell...,)

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!