Pepe88 Úszás

2017.08.17 Csütörtök, 07:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:27:40

Távolság

1.3 km

Tempó

21:17 p/km (2.82 km/h)

Edzésleírás

Lupa tó, Budapestmenes pályabejárás pályabeúszás

 

Nagyon fáradt vagyok. Szervezetem nehezen bírja. Lehet, hogy a meleg miatt ezért is volt magas a tegnapi futáson a pulzus. Már tegnap éreztem, hogy ez így nem az igazi, egymás utáni 6 napon kemény edzés, mindegyikben anaerob részek. Mai úszáson is ilyen terv volt és holnapi kombó is ilyen lesz. Ez 8 nap...Nagyon nem optimális...De már végigcsinálom és remélem ki tudom magam pihenni utána 1 hét alatt. Ráadásul ma keveset is aludtam (~6óra), mert reggel volt az úszás, de nem éreztem magam igazából fáradtnak, de a szervezetemnek nyilván nem tesz ez jót. 

 

 

Kicsit késve tudtam csak kiérni, így bemelegítésről lemaradtam, pedig az volt a tervem hogy pár száz méter bemelegítés után a normál kört végig lendületesen úszom. Így kb csak 40méter bemelegítést úsztam, utána egyből indultam a nagykörre. 

 

Amiben így váltogatva úsztam, elején közepes tempóban, majd azért igyekeztem figyelni és lendületesebben úszni, de azért nem szakadtam meg. Kicsit kevesebbet úsztunk, nem a teljes pályát úsztuk le, de azért segíteni fog ez. Tájékozodás szuperül megy/ment, ebben elég sokat fejlődtem elmúlt 1-2 évben szerintem. 

 

Táv csak így tipp. Előtte és utána úsztam ugyebár kis bemelegítést (~40m), meg levezetést (~100m), de ezt nem írom be sehova. A pályán "hivatalosan" 27:40-et úsztam. Elfogadnám ezt 1,5 hét múlva :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:27:40 1.3 21:17 2.82 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!