Pepe88 egyéb

2014.08.02 Szombat, 19:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Tavaly 1:14:30

Idén: ->1:14:17, szóval javítottam! :DD

 

A hivatalos idő úgy 40-45mp-vel előbb indult el állítólag, úgyhogy a hivatalos időm xxxx, de én ebből ugye levontam ezt az időt, mert másnál is ezt láttam! (Elvileg 1:14:59 az időm)

 

RÉSZLETES EREDMÉNYLISTA

 

 

10,5 héttel a sérülés után azt hiszem elmondhatom, hogy egészséges vagyok! Bár a lábam azért még nem az igazi, de a futáson gondot ebben nem éreztem! Abban igen, hogy tüdőben nehezen bírom és azért tudat alatt egy kicsit féltettem még a lábamat! 

 

Csoda, hogy indultam, főleg mivel gyógytornán futni úgy 3 hete kezdtem el és igazából pedig úgy 1,5-2 hete futok! Ez lett volna az idei egyik főversenyem Baja mellett. Így ez egy felhozó/gyakorló verseny lett a szeptemberi Ózdra! A célnak megfelelt, jó volt! Tanultam/gyakoroltam/edzettem/versenyeztem egy jót!

 

Elvileg edzésből jöttem, de gyakorlatilag az elmúlt 2-3 nap azért inkább lazább volt. Szerdán csak 1 edzés volt a 2 helyett, majd éjszaka nagy berúgás. Csütörtökön pihenés, pénteken átmozgatás, szóval azért kis rápihenés megvolt. De a lábaim azért fáradtak a terheléstől! És habár automata kocsival mentem le, azért így sem esett jól a vezetés!

 

Nem hoztam ki magamból a 100%-ot! Mivel a sok kihagyott idő után fogalmam sincs, hol/mi az a 100% ugyebár! Futáson is maradt bennem, nem estem össze mikor beértem a célba! Úszásom az (nyíltvízben) továbbra is katasztrófa! A bringa az oké, talán egy eggyel előrébb levő bolyt is megcélozhattam/unk volna...Majd legközelebb!?!?

 

Sportágonkénti bontás: a helyezés nem az adott szám után értendő, hanem az adott sportágon belül, csak azt nézve (valamiért így lett azt hiszem feltéve!)

Úszás: Férfi: 227/141, korosztályban 11/7

Bringa: 227/98, korosztályban 11/5

Futás: 227/160, korosztályban 11/11 :))

ÖSSZESEN: 227/121, korosztályban 11/7

(Tavaly: 174/65, korosztályban meg 11/5 voltam-->erősebb lett a mezőny, bár nagyjából ugyanazt az időt mentem, de jóval hátrébb voltam jó ezzel!!! Bár furcsa, hogy tavaly OB volt, de idén voltak többen!?!?)


Rövid sportágonkénti összegzés, elemzés:

Úszás: továbbra is szar, pedig ugye erre edzettem a legtöbbet, de a sérülés közbeszólt! Azért sikerült kicsit javítanom! És a sérülés előtt bizakodó volt a forma, alakult az úszás!

Depó1: Ezt megtanultam, jó lesz!

Bringa: Mehetne jobban, de ehhez erősebb boly kell...és ha elől vagyok akkor kicsit erősebben tudnám/kellene nyomnom nekem is...Csak nem akartam most, meg fölösleges, mert aztán úgyis megszakad így a sor..

Depó2: Zoknit vettem elővigyázatosságban, de ezt is megtanultam

Futás: Sérülés miatt óvatosan, pedig ez is alakulóban volt! :(


Kíváncsi lettem volna nagyon, hogy mit tudok. Elvileg itt lettem volna csúcsformában, Baja is fontos verseny lett volna, de utána ugye lett volna 2 hónap Faddig. Úszásban és Futásban is tök jó időt tudtam volna szerintem menni. Biztató volt legalábbis a futóformám eléggé, kombóedzésen sérülés előtt viszonylag simán futottam 5km iramot 4:20-es tempóban. Triatlonversenyen maximum ilyen 4:45-4:50-es tempót tudtam eddig felmutatni futásban, ennél ugye sokkal jobb ment/kellett volna menni idén. Sajnos nem fog ez most kijönni :(


Amiben még fejlődni lehet/kellene az az, hogy kéne szerezni a kormányra kulacstartót. Egyszerűbb úgy inni bringán, mint a kulcstartóból, bár igazából azt is megoldottam. Legalább valami jó van a sérülésben, nem tudok erre fogni semmit, mert ez csak nagyon-nagyon apró dolog

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!