Pepe88 jóga

2014.07.13 Vasárnap, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:30:00

Edzésleírás

Elvielg a mai napot úgy terveztem, hogy alszok 9től sokáig, majd bringa és online mtt session…Viszont mivel éjszaka keveset aludtam elég fáradt voltam ezért hagytam az mtt-t. Mondjuk a fő ellenérv az volt, hogy nem akartam egész délutánomat/estémet lekötni, mert elmúlt napokban többször volt olyan, hogy rámjött elég durván a rosszkedv és dekoncentrált lettem és azonnal befejeztem így a játékot, viszont verseny esetében ezt nem tehetem meg…Így szabadnap lett a mai (is), így pedig el tudtam menni jógára!

 

Ma van Kati utoljára elvileg, utána szülni megy, úgyhogy elmentem izzadni. Jobb, mint itthon punnyadni! (mondjuk ha nem megyek, akkor valószínű megcisnálom a mai 2.gyógytornát). Elég kemény volt! Látszik, hogy 2 hónapja nem voltam! A lábam sem bírta persze…Az orrom meglehetősen jó volt, jobban ment az orron keresztül a levegővétel, mint gondoltam, de persze azért kellett csalnom (igaz főleg a végén), +még nem is gyógyult be teljesen! Megint teljesen átizzadtam a törülközőt, teljesen kimerültem.

 

Nagyon jó, hasznos volt amúgy!! Amíg korábban egyáltalán nem tudtam koncentrálni, máshol jártak a gondolataimat, most csak úgy 10%-ban kalandoztam el…Az utolsó relaxáció is nagyon jót tett, sokkal jobb lelkiállapotban jöttem el, mint ahogy mentem, tetszett, hasznos volt ezúttal nagyon!

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:30:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!