Pepe88 egyéb

2014.07.13 Vasárnap, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

7,5 hét telt el a sérülés óta...Hihetetlen, gyorsan megy az idő! Én meg továbbra sem edzhetek rendesen, habár most már végre 2 sportágot csinálhatok/nék!

 

A lábam továbbra sem az igazi: továbbra is gyógytornázok és szeretnék már futni...Nem érzem viszont még úgy, hogy közel vagyok hozzá sajnos. Próbáltam meggyőzni Juditot, hogy futtasson, de erre jövő héten kerülhet majd sor, annak is inkább a második fele/vége felé. Javul/gyógyúl nyilván a lábam, csak nem olyan ütemben, ahogy én szerettem volna. Remélem azért teljesen rendbe fog jönni.

 

Jövőbeli tervek: Fadd Domborit hobbiból, Ózdot meg erősen szerettem volna megcsinálni, nem tudom ebből mi lesz. Judit szerint mehet/lehet ez, de én kezdek elbizonytalanodni. Jövő héten edzeni kellene már Faddhoz rendesen. Ha pár hetet csúszik még, akkor lehet feledzem magam egy balaton átúszásra.

Úszni és bringázni már szabad, úgyhogy ezekre (főleg inkább úszásra) tervezek rámenni következő 1-2 hétben. Bringán amúgy is csak bolyozni kell...

Eszembe jutott még az is, hogy 1-2 felhozó versenyt amúgy lehet csinálhatnék, olyat, hogy nem futok, vagyis csak 2 számban indulok: úszás-depó-bringa...Ehhez mondjuk jó lenne depóban futni legalább

 

Étkezés: na ez katasztrófa! A hét elején még a jetlag miatt voltam eléggé ki és ez volt a kifogásom, hogy még nem álltam át, ezért ehetek ugyanúgy, mint kint. A hét közepe felé nagyjából sikerült (bár a péntek hajnali úszás miatt végül pénteken 15től aludtam 02:00-ig...), de itt meg elég rosszul alakultak a dolgok (SZ-S), így édességbe menekültem, ami ugyan nem old meg semmit, de kifejezetten jól esett és semmilyen módon nem érdekelnek a következmények. Ahogyan a sportbeli fejlődés, versenyek sem hoznak annyira lázba, mint korábban. Nem érdekel (annyira) a PB, javítás, stb.... Az elmúlt 2 hónap ráébreszt(ett) valamire, csak még pontosan nem tudom, hogy mire.

 

Mindenestere más idők lesznek mostantól, az biztos. Szinte biztos, hogy kevesebb edzéssel (több kilóval??? :(()

 

UPDATE: már csütörtök-pénteken megírtam az összesítést és végülis túl sok újat nem tudok hozzáírni vasárnap se…A vasárnapot mondjuk viszonylag „megnyomtam”, ez már olyan sportos nap volt…De motiváció továbbra sincs meg sajnos! :( Nem érzem az erőt/kedvet!!!!

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!