tomcsi bringázás

2012.05.08 Kedd, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:27:00

Távolság

55.7 km Szint: 800 m

Tempó

02:38 p/km (22.73 km/h)

Pulzus

Átlag
130
Minimum
0
Maximum
160

Edzésleírás

2 kör

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:27:00 55.7 02:38 22.73 800 0 0 160 130
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

tomcsi képe

tomcsi 4376 napja

egészségedre Sanyesz :-))

no megnéztelek, jól lehagytál vagy 20 perccel...szúrjon is csak az oldalad az a minimum :-))

a szívem Nagyatádra húz, de nem tudom akkor itthon leszek-e, mert tavaly kb akkor mentem németekhez melózni...ha jön egy teló, hogy meló, pakolok és megyek...a Balcsinak ez az előnye, közelebb van 1.5 hónappal...de ölég gagyi a szervezés, írtam már minden fórumra nekik, meddig lehet nevezni stb, semmi válasz...kiírás is több hiányosságot takar, a bicikliútat példul, gőzük sincs még merre megy és alig 1 hónap van odáig...ha nem vinnék fek Szőllős felé, hanem mint a futást a parttal párhuzamosan, akár a főúton, én inkább megejteném ezt, létszámtól független :-))

de ennyi cangás nyilván zavaró a főúton, inkább felzavarják kietlen területre...mi bicajoztunk ott tavaly, Dörgicse és társai, 40 fokban, pusztulat szélére kerültünk, alig találtunk kocsmát :-))

az úszás vize is izgat még engem, szeretnék minél melegebb vízben úszni...1 hónap alatt a Balcsi nem fog sokat melegedni, a Nagyatádi bányató meg lehet soha sem fog felmelegedni :-))

neoprén ruhám ohne...

maratont mi már elötte nem futunk, ha bírja az izületed Te fuss nyugodtan, az én térdecském képlékeny...viszont a bicaj az jó lenne...volt is már tókerülés, ez mikor lesz?

de igazából nem szeretném egyik etapot sem végigcsinálni, csak megközelítőleg, inkább az összevonást gyakoroljuk, bicaj után futni, úszás után cangázni, azt a távot csak ott gondoltam komplett véghezvinni...

jelzem én asszonnyal megyek, mint Maratonfüredre, és már most be van tojva, teszem hozzá joggal :-)))

leakart beszélni, de tán már kezdi emészteni...

ne félj, mert igaz félsz de én látom simán letudod...persze fontos a frissítés...sok idő van még addig...

Sanyesz73 képe

Sanyesz73 4377 napja

Köszi a hozzászólásokat! Gratula a Maratonfüredhez, én is ott voltam, nekem is ez volt az első!:)

Szerintem ha ironmanben gondolkozol, akkor Nagyatád! Sok barátom megcsinálta már! Azt a hangulatot, azt mondják nem pótolja semmi.

A bringapálya is jobban fekszik nekünk , mert összesen 650 méter van benne, és nincs brutál meredek szakasz. Én a helyedben csakis ide jönnék. Engem a balatonmanben még az is zavar, hogy kevesen lesznek, és sok a profi, akiket azért hívtak, hogy toborozzák az amatőröket. Szerintem ezeknek a profiknak akik a listán vannak, jó ha a fele ottlesz.....

Sajna 40 rugó a nevezési díj, nekem még januárban 32 volt "csak", de ez nem egy napos dolog, hanem csüt-vasárnapig. Nem akarom lefikázni a Balatonmant, mert nagyon jó ötlet, de ez lesz nekik az első szervezés, nemtudom. Nagyatádon már most több mint 500 egyéni IM induló van, 8.30-16 órás időkkel. Jövőre már januárban nevezz Te is. Nekem is első lesz, nagyon izgulok. Próbálok hosszúkat eddzeni, jövő hétvégén is megyek Siófokra a Wink maratonra, meg beneveztem a Tour de Pelso balatonkerülő bringaversenyre is. Én még csak tavaly márciusban kezdtem a sportolást, ezért még kicsit félek a hosszabb távoktól.....

 

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!