marky futás

2012.03.15 Csütörtök, 17:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:55:00

Távolság

20 km

Tempó

05:45 p/km (10.43 km/h)

Edzésleírás

Nézelôdtünk az Északi tengerpart on Hook van Hollandon. Hazafelé Rotterdamban Schieadamnál kiugrottam a kocsiból és városnézô futást löktem. Befutottam parkokba(dôlt a fûszag), kikötônézés, majd Rotterdam erazmusátfutottam az Erazmus hídon.

 

 

Lefutottam a kikötô mentén Maastunnelhez, majd befutottam Charloisba. Ott keveregtem, majd kiértem Ahoyba. Onnan Feyenoordba csaptam, ahol visszaértem a lakáshoz. Jó volt egy ismeretlen városban futni, a GPSt se használtam mert az adatroaming már 1 nap alatt óriási költséget csinált(rohadék Telenor). Csak a tájékozódási kèpességemre hagyatkozhattam, de ez volt a legfaszább. Sokan furán nèztek hogy futok, fôleg a fekák, Charloiz ès Feyenoordba nincs holland, csak török, marokkòi ès milliónyi feka, kemény kultúrális olvasztótégely.

Rotterdam inner city

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:55:00 20 05:45 10.43 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

marky képe

marky 4431 napja

fasza volt az ismeretlenben futni, nem bírom én a kötöttpályás futást :))))
BSZM kimaradt, de jövőre ott a helyem. Minden nap figyeltem mit műveltetek! 

dilisuni képe

dilisuni 4431 napja

"Csak a tájékozódási kèpességemre hagyatkozhattam, de ez volt a legfaszább." Márkyyyyyy... napok óta nem hallunk felőled... biztos, hogy jó volt a tájékozódási képességedre hagyatkozni??? ;)))

Jó volt a kép, amit feltettél a Facebookra, Vámpiri hangosan nevetve mutatta meg, hogy mit műveltél (éppen vacsorából tartott felfele a szobájába és odahívtam az asztalunkhoz egy kicsit iszogatni... éppen akkor posztoltad  a képet ;)) Aztán ő felment "békében nyogodni" (később odajött Kocsis Árpi és vele hosszasan beszélgettünk erről a rendezvényről is, a Budapest maratonról is, meg úgy általában az ilyen rendezvényekről)

Nagyon jó volt ez a 4 napos rendezvény (és az általad kreált útvonatervet is megnéztük minden nap Leviékkel, de csak azért, mert tudtuk, hogy te csináltad ;))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!