Deseda95 futás

2011.08.26 Péntek, 05:21:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:03:27

Távolság

12.15 km

Tempó

05:13 p/km (11.49 km/h)

Pulzus

Átlag
142
Minimum
0
Maximum
165

Edzésleírás

Készülődés közben, ébresztés nélkül megjelent Csanád unokám:Indulhatunk Papa kérdéssel.Nekivágtunk a nyár talán legmelegebb reggelének, amelyben frisseséget a Desedához közeledve érezhettünk, amelyet az elterülő köd-pára biztosított néhány tíz méter magasságig. Az 1-esnél összetalálkoztunk Pistivel, aki menetrendje szerint már visszafelé tartott. Gyors üdvözlés és mentünk tovább. A 3-asnál összetalálkoztunk Anitával, akivel már régen taliztunk. Visszajött velünk a 4-esig, közben elmesélte az elmult hónapok történetét, melynek jelentős részét kórházban töltött, illetve jelenleg is a felépülés szakaszában van.Ennek ellenére kitartóan gyürte a kilómétereket. Ez úton kívánom Anita, hogy minnél előbb gyógyulj meg teljesen, vigyázz Magadra!

A Deseda parton beindult az élet ember és állatvilág szempontjából egyaránt.A víztükör tökéletesen sima, töretlen volt. A vörösen pirkadó Keleti égbolton egyszer csak megjelent a Nap hatalmas vörös korongja, melynek fénysugarait megszürte a köd-pára, így hosszú perceken át szbad szemmel élvezhető volt a látvány. Frida ezt sajnálhatod, hogy kihagytad. Tegnap Neked, ma nekem.

A napkeltével egyidőben a Balaton felöl a város fölött Déli irányba egy hatalmas madár csoport repült, mely gomolygó füsthöz hasonlóan állandóan változtatta formáját. Sajnálom azt a szőlőskertet, amelyet megtalálnak...

A mozgás jól esett, amelyt fokozott a sporttársakkal való találkozó. Eseménygazdag hétvégét Sporttársak!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:03:27 12.15 05:13 11.49 0 0 165 142
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Frida képe

Frida 4644 napja

Egészségetekre !

Gratulálok az unokádhoz :)

Örülök, hogy ma nektek jutott a Napkelte és a reggel minden szépsége. Mi már tudjuk, micsoda csodálatos látvány :)

taki66 képe

taki66 4644 napja

Szép kis családi edzés ismét!!Gratulálok Gyuri mindkettőtöknek!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!