Deseda95 futás

2011.08.04 Csütörtök, 04:33:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:31:04

Távolság

18.03 km

Tempó

05:03 p/km (11.88 km/h)

Pulzus

Átlag
154
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Vége a versenyláznak, izomláznak, lustálkodásnak. Ma reggel eső hangjára ébredtem, de hamar elvonultak a felhők, így induláskor még a csillagok is kikandikáltak egy pillanatra a gomolygó felhők közül. A pihenés után jól esett ismét átvenni a hajnali megszokott útvonalat. A napok rövidüléésének köszönhetően az első szakaszt  még sötétben kellett megtenni, de a Deseda már erős pirkadattal fogadott. A levegő az esőtől üde volt, a hőmérséklet ideális, a tó víze ekkor még tükör sima, háborítatlan volt. A 6-os előtt az erdőből egy róka settenkedett ki, de közeledésem észelelve a biztonságos erdőt választotta. Az egész parton csak két horgász próbálkozott, így cicák türelmesen várakoztak a megszokott helyeiken a jutalom falat reményében. Ma ismét megcsodáltam a 7-es és 8-as közötti szakaszon a kerékpárút mellé telepített facsemetéket, melyek környezetét ápolják, a fák vidáman sorolnak, mutogatják magukat az úz vonalát követve. Visszafelé a gátnál egy gyönyörű őz (égővöörös színű kabátban) keresztezte utamat, irigylésre méltó módon szökelve, majd eltünt a toponári kertekben. Mire visszaértem a városba, már működtek a közlekedési lámpák, melyről Kata és Csabi Sporttársak jutottak eszembe, naná, hogy megálltam a pirosnál (Szent Imre-Árpád u.sarok.

Az elmúlt napokban a kertet rendbetettük, a versenyt kipihentem, így nagyon jól esett a mai edzés. Nyugodt, élménygazdag napot kívánok Sporttársak.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:31:04 18.03 05:03 11.88 0 0 0 154
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

kopi60 képe

kopi60 4666 napja

egészségedre Gyuri!!! Holnaptól három napig a deseda strandnál..ismét bulizós műsör lesz...hajnalban óvatosan...az üvegcserepek miatt..a többiről nem is beszélve..

Csaba43 képe

Csaba43 4666 napja

A szabályokat be kell tartani!Egészségedre Gyuri!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!