galagyuri bringázás

2011.07.16 Szombat, 08:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:58:19

Távolság

1 km

Tempó

01:58:19 p/km (0.51 km/h)

Edzésleírás

Gödöllő-Isaszeg-Nagytarcsa-Kerepes-Mogyoród-Fót-Csomád-Veres-Szada-Gödöllő. Ez igykb 57-58km. Benne 3 nagy dombbal. Andrissal mentem és a Patai Szabó bringával. Sokkal gyorsabb mint a monti, mindig rácsodálkozok. Reggel jó volt a súlyom megint (70.9kg). Ennek örültem. Reggeli nem is volt csak 1 kv és 1 Monster. Nagyon jó kört raktam össze, bár erős nem voltam az elején, Andris nagyon tekert, ma Ő ment elől többet. Én lazán akartam, csak a hegyeket megnyomva. A nagytarcsai emelkedőn Andris ment elől, az első nehéz szakaszon nagyon kemény tempót diktálva. Azt hittem majd előlre állok, de ebből a tempóból nem kivántam...aztán jött a kicsit könnyebb majd újra egy meredek szakasz. Itt Andris visszaváltott, elgogyott a tej, én tartottam a tempót a meredek végéig tovább, majd a fennsikon bevártam. Utánna  a patkóig csak könnyen, itt mentem én is elől. A patkón előlre álltam, mondtam majd viszem a tempót. Nem hajtottam el az elejét, egy kemény, de végig birható tempóban. Andris is jött végig rajtam, bár a végére épp elkészült. Utánna rá a mogyoródi útra, itt az emelkedőt már könnyen. Fótig szinte végig gurulás, majd Csomád felé is lazán, a dombokat hajtottuk meg kicsit. Veresen a piac miatt csak lépésben tudtunk menni. Jött a 3. domb, a szadai. Andris ment elől, megint nem értettem a tempóját, gondoltam ez durva lesz...azért tettem e bringát a kerekére. Félutig, ahol éreztem elfáradt. Szóltam, mindjárt megyek előre, szépen előreálltam kicsit még tartva, enyhén fokozva a tempót, majd az utolsó hosszú egyenes előtt még feltváltva, azt is pörgösen. Durva tempót mentem, égtek már a combjaim, nagyon jól ment. Andris ezt már nem birta, pillanat alatt fent voltam a tetején. Innen hazáig lejtő.

Jó kis kör volt, el se éheztem, pedig nem sok energia volt bennem. A hegyek ma is jól mentek. A lábszáram elbirta, rosszabb nem lett, de nem jó ma, igy az esti futóversenyt kihagyom, nem fájditom a szivem, hogy én csak döcögök ott...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:58:19 1 01:58:19 0.51 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4679 napja

Én egyértelműen bringást nevelnék a fíjjúból...:-)

prókátor képe

prókátor 4679 napja

Egészségedre!

RemAti képe

RemAti 4680 napja

Jó kis meneted volt. Gratulálok! Remélem a lábad most már hamar rendben lesz. Jó formában lehetsz, hogy ezt eléhezés nélkül kibírtad. Egészségedre!

Shrek képe

Shrek 4680 napja

Csak nézem, hogy bekékültél mostanában. Gondolom, valamiről megint lemaradtam. Jobbulást, verseny meg lesz még sok!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!