Deseda95 futás

2011.06.23 Csütörtök, 15:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:59:02

Távolság

12.08 km

Tempó

04:53 p/km (12.28 km/h)

Pulzus

Átlag
170
Minimum
0
Maximum
186

Edzésleírás

Két reggeli futás kimaradása a legrövidebb éjszakák után megviselt, így a szlőlőben a munka befejezése után kiszabadultam az kis világomba, a Desedai kerékpárútra. a melegből kaptam izelítőt a szólősorokban is, sőt böglyök is támadtak, de az aszfalt melege az egyedi. Az első izzadságcseppek gyorsan kialakultak, amely a hűtűst garatálta a szervezetnek, igaz az első levegőáramlattal a felüljárón találkoztam. A 3.5 után jött 3 fiatal srác, melyek közül az egyik megkérdezte, hány óra. A kezemen volt a fotó óra , amelyen minden be van állítva, csak az aktuális idő nem(mivel arra a futónak nincs szüksége). Rövid lakonikus válaszom. Nem tudom. A társainak megjegyezte, pedig a köcsög kezén ott az óra. Ezen szó hallatán beindult az agyam, római császár módjára "halál"t mutattam neki. Majd az érkező fiatalok csoportjának hallatára megjegyeztem, Anyád inkább mást csinált volna. Derültség nem maradt el.A strandon telt ház volt. Visszafelé találkoztam András "bácsi" val, illetve még egy futósporival. Beelőztem az órátlan kevés IQ-jú fiatalembert, de közben a postás meghozta neki az eszét, így szerencsémre kibirta a találkozást szó nélkül. Hazaérve elgodolkodtam, hogy talán a Balkánon voltam futni??? A mozgás jól esett, mivel a tervezett feladattal végeztünk, így adhattam magam a sportnak is. A meleg megviselt, de jó fröccsel pótolom a vízhiányt. Holnap folyt köv.. Hajrá FUSZEKLI!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:59:02 12.08 04:53 12.28 0 0 186 170
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Csaba43 képe

Csaba43 4707 napja

Sajnos néha van ilyen spori!Gratu Gyuri!Pénteken talizunk!

macskata képe

macskata 4708 napja

Hát ezt már kommentálni sem tudom, én is jártam majdnem így bringával....nem akarnak elengedni és még tapló megjegyzést is tesznek a hátsómra...az sem érdekesm hogy az édesanyjuk lehetnék. Én nem értem ezt a generációt, valamit nagyon elszúrt valaki.....amúgy egészségedre az edzés!

kopi60 képe

kopi60 4708 napja

Ma tettem azt a kijelentést,hogy szeptember végéig nem megyek a desedára és az igy is lesz..idióták részegek,drogosok ..nem mondom továb...elég volt..belőlük..

Frida képe

Frida 4708 napja

Érdekes élmények....

De a lényeg, hogy a mozgás jól esett ! Váljék egészségedre !

A többivel meg ne is törődj !

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!