steve71 futás

2011.06.07 Kedd, 04:25:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:19:00

Távolság

15.8 km

Tempó

05:00 p/km (12.00 km/h)

Edzésleírás

Rómahegy,a hármasig és vissza.Nagyon nehezen indultam neki...azt gondoltam,hát szükségem van nekem erre?Aztán ahogy kiértem a városból és elcsendesült minden körülöttem,az endorfin pedig átvette a hatalmat a szervezetem felett,na,akkor ébredtem fel.A madárkák daloltak,orrba vágott a friss levegő finom illata.A felüljárónál nyújtottam pár percet.Igazából Gyurit vártam,de nem láttam a közeledő sziluettjét.Így magányosan indultam vissza.De a futós társadalom nem hagyott cserben.A másfelesnél egy ismeretlen futóval találkoztam.Titkon még reménykedtem Kata és Zsolti hajnali kezdésében,de ezt sem kaptam el.Viszont a jégcsarnoknál Fridába botlottam,aki a tegnapi "ballépése" után ma jó korán kezdte a bevetést.Pár perc trécselés után Bea zúgott el mellettünk.Elbúcsúztunk egymástól.Aztán a Tallián Gy.utcán még integettem a futós hölgynek,akivel szinte minden reggel össze futunk.Aztán mire észbe kaptam,már otthon is voltam.Ezt a mai edzést igazán kár lett volna kihagyni.Szép napot Sporikáim!:)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:19:00 15.8 05:00 12.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Rita 34 képe

Rita 34 4721 napja

Úgy látszik a futók áttették a hajnali órába az edzést mert reggel már szinte senivel sem lehet össze futni a Desedai útvonalon!

De azért egy legény mindig talpon van e- vidéken, így ha a szerencse úgy hozza akkor vele tudok futni ha nem is többet de féltávot biztos... :)

Egészségedre Pisti!

Deseda95 képe

Deseda95 4721 napja

Bocs, de éjjel-nappal a kerben dolgoztunk, hogy kibirja a következő két hetet gazdátlanul, mivel holnaptól kihelyezett edzéseket tartunk Bükfürdőn. A napfelkelték kárpótolják a távollétemet, mivel jönnek a leghosszabb nappalok. Egészségedre a mai bevetés!

Frida képe

Frida 4722 napja

Egészségedre Pisti !

HarcsaBarna képe

HarcsaBarna 4722 napja

Szép napot, ugye-ugye, ez az endorfin a hibás!
mateve képe

mateve 4722 napja

:D:D:D azért gondolj csak bele: milyen szerencsés vagy, hogy csak a friss levegő vágott orrba..... ;-)

Szép napot neked is!!!

Csaba43 képe

Csaba43 4722 napja

Szép napot Pisti néked is!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!