Deseda95 futás

2011.05.08 Vasárnap, 09:21:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:32:21

Távolság

42.2 km

Tempó

06:27 p/km (9.30 km/h)

Pulzus

Átlag
147
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Kopi szervezésében részt vettem a Drogmentes Magyarországért nevű programban, amely az ország körbefutását szervezi. MI a résztvevők: Kata, Rita, András, Kopi, Norbi és jómagam a Nagybajom és Nagyberki távra neveztünk be, amely 42.2 km távot jelent. Egy kicsit késve indultunk, miközben küzködtünk a lehülő mőmérséklettel. Polgárőri és rendőri biztosítással elindultunk a 61 sz. főutvonalon, miközben a kisérőkocsi hangszorójából harsogot a zene, amely hangulatát a lemezlovas a futók inspirálása céljából szerkesztette. A szembejövő, előző forgalom résztvevői integetéssel, dudaszóval köszöntötték a kis csapatunkat, igaz voltak türelmetlenek is. Kaposmérőben Dr Kósa Laci barátom és párja vártak, illetve adtak biztatást a további távhoz, jól esett, köszönöm. Kaposvárra az időjárás  a szél barát mellé meghozta az esőt is, ennek ellenére fiatalokból és gyerekekből álló csoport csatlakozott hozzánk a városi szakaszon. A Köjálnál feleségem készített felvételt felvételt, illetve kaptunk csoki municiót. A kis csapat az eső ellenére folyamatosan fogyasztota a kilómétereket. Taszár előtt tartottunk egy kis pihenőt, ahol előfutó váltás volt, illetve ettünk, ittunk. Ezt követően néhány dombocska tarkította az utvonalat, majd beérkeztünk Nagyberkibe, ahol Rita hazaért. Rövid fotózás, a konvoj indult tovább, amelynek tagja maradt Kopi, aki 52.2 km-t tejesített

Magamról annyit, hogy életem leghosszabb távja volt, amit sikerült teljesíteni. Kaposvárt elhagyva a jobb csípőmben egyre fokozódott a fájdalom, amely már Kaposfőnél bejelentkezett. Ekor már túl voltunk az eddig leghosszabb, azaz a 28 km-es távon. A Taszár eltti megállónál már csapattársaim észreveték rajtam, hogy valami nincs rendben. It már a feladás gondolatával foglalkoztam. Ekkor Norbi az eső ellenére kiszállt a kisérő autóból és "kezelésbe vett". Az első dolog volt, hogy a számomra szokatlan lassú tempból gyorsabbra váltottunk, mindig szólt, hogy most egyek, most igyak az övtáskámban lévő ellátmányból, valamint végigszövegelte az utat, hatalmas lelkierőt adva. Elérkeztünk a Baté-i emelkedőhöz, amely már a megindulás előtt is mumusként lebeget előttem, de sikerült a Norbi tanácsa alapján apró léptekket leküzdeni. Ettől kezdve már ismr klezdtem bízni magamban, ami a teljesítést illeti. Közben eszembe jutottak Pisti szavai, hogy 35 km után már csak annyit érzel, hogy minden fáj. Száz szónak is a vége, Norbi hatalmas segítségével sikerült a távot leküzdeni, ázottan, fáradtan landolni Nagyberkiben a buszmegállóban. Mibvel a konvojt megelztük, így célbaérkezés után visszamentünk eléjük.

A tegnapi nap konklúzója számomra, hogy nem elég elhatározni, hogy futok egy maratoni távot, kell ahhoz egy ilyen eseményt átélt személy segítsége, tanácsai, biztatása, szakételme. Az a szűz fiú szerencsés, akinek az első szexuális kapcsolata egy idősebb, gyakorlott asszony .

Egyben minden futásban résztvevőnek gratulálok a teljesítményéhez, valamint hasonló élményeket kívánok.Szép volt Sportársak!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:32:21 42.2 06:27 9.30 0 0 0 147
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Csaba43 képe

Csaba43 4753 napja

Gratulálok Gyuri az ELSŐ MARATONODHOZ!!!!Kűldöm a csillagokat spori!Jó pihenést Gyuri!!!

hajszi képe

hajszi 4753 napja

Szép volt, Apu! Nem semmi teljesítmény. Büszke vagyok rád!

steve71 képe

steve71 4753 napja

Szép volt Gyuri,nagyon büszke vagyok Rád!!!Most pedig tessék pihenni pár napot és sütkérezni a dicsőségben!!!:)

kopi60 képe

kopi60 4753 napja

Ragyogó teljesitmény,kitartás küzdelem,az elemekkel a fájdalommal,önmagaddal...Hatalmas gratula,és sok sok csillag kedves sporttárs.Nagyszerű eseményen vagy túl,és azt hiszem Nagyatádon simán veszed az akadályt.Őszinte elismerésem!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!