Deseda95 futás

2011.04.03 Vasárnap, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:26:41

Távolság

28.16 km

Tempó

05:13 p/km (11.52 km/h)

Pulzus

Átlag
154
Minimum
0
Maximum
179

Edzésleírás

Nagy napra ébrendtünk. Az unokáim itthon voltak, ennek ellenére elindultam a gyülekezési helyre a sportcsarnokhoz. A csapat tagjai egymás után érkeztek a megbeszélt időpontra: Kata, Rita, Viki, Norbi, Kopi, Pisti, Roli, Szabolcsés jómagam. Kerékpár felpakolás, beszállás, majd start Agádra a VI. DEPÓNIA Tópati-futópartira. MIvel Norbi autóját nem ismertem, lehúztam az ablakot, amit nem kellet volna, így kényszer megállás, javítás lett a vége, én meg kaptam egy sárga lapot. Ezt követően zavartalan, jó hangulatú volt utazásunk Agárdig. Időben érkeztünk, felt udtunk készülni az indulásra. A tó vize nyugodt volt, de a felhős égbolt miatt szürkeséget árasztott. A szemközti magas partoldalt a felhők felett átsugárzó napfény megvílágította, valósággal hivogatott Bennünket. Ezt a pontosan 10,.00 órakor eldörrenő rajtpisztoly engedélyezte., így megindult a véget nem érő tempózásunk. Első néhány kilóméterig őten egy timet alkottunk, de a lóerők beindultak, így Ritát és Vikit hagytuk beszélgetni, majd az elszáguldott Kopi után vetettük magunkat. Norbi és magam részéről elkezdődött egy őrült hajszába kezdtünk az előttünk futók "ledarálására". Ezt követően egymást túl licitálva szaporáztuk lépteinket, hogy az első szakaszban ellustálkodott időt behozzuk. Egy biztos, kölcsönösen figyeltük egymás fizikai terhetősége határait. A letámadás oly mértékben eszkalálódott, hogy a végén már nem is számoltuk a leelőzött sporikat, egymást biztattuk, hogy közel a célvonal. A mai nap csúcsa volt a célvonal átlépése, a pszichikai áttörés pillanata:MEGCSINÁLTUK! Ezt követőn a parioldalban heverésző Pistinek, Kopinak grtauláltunk a táltos tempójukhoz, majd vártuk a csapattársainkat, akiket Kopi medállal a nyakában elkísért a célig! Szép volt Kopi! A célbaérkezés után fakultatív módon eltöltöltöttük az időt az indulásig, ettünk, ittunk, valamint közösen örvendeztünk a sikerünknek. Hazafelé uton Norbi, mint sofőr, próblta szóval tartani a pilledt csapatot, kisebb-nagyobb sikerrel. A mai nap számomfra csúcs votl, életem leghosszabb lefutott távja, amelyet egy csoda csapat tagjaként tehetem meg. JKöszönöm NEKTEK SPORIK! Folyt köv.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:26:41 28.16 05:13 11.52 0 0 179 154
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

Magyar Norbert képe

Magyar Norbert 4788 napja

A mai napon te voltál a motor úgy szedted a szipkákat , hogy győztelek követni. GRT!

macskata képe

macskata 4789 napja

Grat Gyuri, szép volt és jó volt veletek futni. A kalácsot kár, hogy nem kóstolhattam meg!

Csaba43 képe

Csaba43 4789 napja

Nagyon szuper spori!!!!!Gratulálok Gyuri!!!!Jó pihenést spori!

kopi60 képe

kopi60 4789 napja

Egészségedre kedves sporttárs,és egy hónap múlva már friss maratonista leszel az biztos!!!!Gratulálok és sok csillag megy...

taki66 képe

taki66 4789 napja

Szuper voltál Gyuri!(Nem csak a finom kalács miatt)Köszi a bíztatást!
Deseda95 képe

Deseda95 4789 napja

Oké, Neked is ji pihit, lázmentes éjszakát Leventének. Reninek gratula a kitartásához az elmaradt görkorisnap program miatt! Előbb-utóbb összejön a tervezett program számára is. Jó egészséget!

steve71 képe

steve71 4789 napja

Szép volt Gyuri,nagyon jó tempót mentél és így sikerült Norbit is egy remek időeredmény elérésére ösztökélned.Pihend ki magad és ha minden jól megy,akkor kedden találkozunk!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!