kopi60 túra

2011.03.12 Szombat, 07:50:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

07:06:00

Távolság

31 km

Tempó

13:45 p/km (4.37 km/h)

Edzésleírás

Ragyogó napsütés!!! Olimpiai ötpróba Gyalogtúra..Kaposvár..Irány a Zselic legszebb tájai ra..fantasztikus jó hangulat,sokszor nagyon nehéz terep,sár dagonya..hegyi szakasz..stb...Időjárás kiváló...Kata Zsolt János  és én indultunk a kaposvári futóklubbol..már megint a szakadárok a KGB-sek voltunk eggyütt..Péter Atti futva tette meg a távot...Az igazi kihivás a gyalogtura úgy gondolom..Kellemesen elfáradva de nagyon jó hangulatban végig rengeteg ismerős..A természet is éledezik,szeretne ismét megújulni..madarak éneke szinte végig..Nagyon jó érzéssel érkeztünk célba..Ősszel ugyanigy az bizti... Ja  a  Zsolt új nótát tanult majd ha fut kérdezzétek meg mi az...Olyan fantasztikus feltöltődést adott ez a túra,hogy holnap a jurassik parkban nem tudnak felhúzni az tuti..komolyan kedves sporttársaim egyszer ezt látnotok kell és végig csinálni...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
07:06:00 31 13:45 4.37 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Deseda95 képe

Deseda95 4794 napja

Jól döntöttél, hogy beneveztél. Leírásod olvasva szinte utitársakká váltunk, illetve részesei lehetünk a mai nap csodálatos élményeinek, amelyben részesültél, amelynek részben okozója is voltál. Most biztos vagyok, hogy az óvónéninek a tegnapi dobása ellenére is csókolommal köszönnél. Örülök az örömödnek, valamint irigyellek, mivel nekem mára csak a trágya vezénylése jutott osztályrészül. Tudod kinek a pap, kinek a papné, majd fordítva. Jó pihit, valamint csápolást a holnap esti koncertre.

Csaba43 képe

Csaba43 4794 napja

Akkor a hajnali futás csak bemelegítés volt!Óriási gratula sporttárs!Egészségedre kopi60!

taki66 képe

taki66 4794 napja

Kopi fantasztikus volt Veled túrázni!Végre van nótám is.(írd át a mai napot versenyre,mert az is volt)Köszi a hangulatot,nem hazudtoltad meg magad.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!