Deseda95 futás

2011.02.12 Szombat, 06:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:32:10

Távolság

17.92 km

Tempó

05:09 p/km (11.67 km/h)

Edzésleírás

Ma a megszokottnál ésőbb indultam, de a várt kivilágosodfásváratott magára, mivel teljesen felhős az égbolt. A Zillénáél a zászlók figyelmezetek a nyilt terepen érkező északi barátra. A kilóméterek fogyásával nőtt a lumen szám is. Most végre láthatam a Deseda tó jegének az állapotát, amely biztató. A felolvadt részeket visszafoglalták a vadkacsák, de az öbölben már kereste a reggelijét egy gém. A felette köröző szürke gém fülbántó hangon fejezti ki nemtettszését a vadászterület elfoglalása miatt. A 8-asnál egy gyors mélylevegő vétel, kihasználva a hátszelet indultam vissza. A strandnál találkoztam kutyáját sétáltató Szoszóval, aki délutánra tolta a futását. Az 1-es és 2-es között láttam közeledni egy futót, akinek felszerelése, sziluettje elindítota a gondolataim, de nem a Pisti jött. Most már tudom, hogy otthon megkezdte az edzést.

A mozgás nagyon jól esett, örülök a krai indulásnak, mivel már a szél is felerősödött, itt-ot egy hópihe is elszáguld oldaliráynú mozgással.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:32:10 17.92 05:09 11.67 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

kopi60 képe

kopi60 4839 napja

Kedves Sporttárs!Már egy hete,hogy futottunk egy jót a versenyen..a mai edzés szerintem mindenkinek a maga száj ize szerint zajlott az extrém időjárásban.Nagyon szép leirás gratulálok.

Csaba43 képe

Csaba43 4839 napja

Hajrá fuszekli!Még halványan látszott az írás spori!Gratulálok az edzésedhez Gyuri!Egészségedre!

melath1@ képe

melath1@ 4839 napja

Szép volt.Talán már nemkell sokáig várnod a Pistire.

macskata képe

macskata 4839 napja

Ahogy írod Gyuri, nekünk már kijutott a barátból és fújt az mindenféle irányból. Mindenesetre én úgyéreztem, hogy mindig szembe fúj, bár Kopi győzködött, hogy ez nem olyan nagy baj és majd az előnyömre válik:)) Gratulálok neked és kívánom, hogy edzőtársad mielőbb beáljon a sorba, mint régen.

Magyar Norbert képe

Magyar Norbert 4839 napja

Nem találok szavakat olyan élménydús a beszámoló. GTR!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!