Deseda95 futás

2011.02.06 Vasárnap, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:49:00

Távolság

21.1 km

Tempó

05:10 p/km (11.61 km/h)

Edzésleírás

Elérkezett a nagy nap, amikor a 16 éve megszokott futópálya helyett Kaposvár domvbjainak iramodtunk neki a Kaposvár dombjai farsangi félmaraton2011 keretén belül. Szomorú híreket kaptam az indulás előtt, hogy betegség miatt Pisti és Viki nem tudnak indulni. Ők most majdnem úgy jártak, mint Magyari Béla felkészült magyar űrhajós. Felkészültetek, de objektív okok miatt nem tudtatok indulni. De Ti még bepótolhatjátok. Mielőbbi visszatéérést kívánok a futópályára, azaz találkozzunk! A mai napon egy kicsit elszakadtam a csapattól, mivel Balázs fiamat (32 éves)kisértem élete első hosszútávú futásra. Őt akartam átsegíteni a tűzkeresztségen. Most már elmodhatom, hogy ma a világ egyik legboldogabb embere vagyok. A táv leküzdése sikerült, start, cél együtt. A mai nap a családtól kaptam egy Garmin tip. futó órát, amely GPS-sel kombinált, élettani funkciókat figyelő eszköz.Biztonságban érezhetem magam(koromra gondolok). A célba érkezés után alig vettem egy nagy levegőt meg jött Kopi, akit Laci követett. Hamarosan berobban a betegségből felépült Rita, akit Kata "szponzorált". A "menők" Józsi és Csabi már kipihenték magukat az érekésünk idejére. Nagy örömömre a fogadó bizottságban Vikit üdvözölhettük, akit övön aluli ütésként érintett az elmaradt program.Külön felemelő volt hallani a Fuszekli futó klub nevet a műsorvezetőtől, Péter Attilától. Összeségében a csapat jó volt, szépen teljesített. Jó volt együtt.Az időjárás, amit a természet produkált, ajándék volt. Remélem több embert sikerült megfertőzni a mai rendezvénnyen a futással. Csak egy dolgot nem tudok, milyen karneváli jelmezt öltött magára a frissen alakult klubunk elnöke, mert én nem ismertem fel.Így akarta megnézni, hogy hoz be a hátán a fiam a célba.Gratulálok minden résztvevőnek, egészségetekre! Hajrá Fuszekli!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:49:00 21.1 05:10 11.61 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

Magyar Norbert képe

Magyar Norbert 4843 napja

Fantasztikus megható élménbeszámoló. Gratulálok!!!!!!!! A jelmezemről annyit szeretnék mondani, két napig viseltem a 15 fokos garázsban. A pénteki nap előtt már eligérkeztem ,hogy segítek Gábornak a sportkrém népszerűsítésében. A helyszínt pedig nem hagyhattuk el mert rajtunk kívűl senki nem maradt a hidegben. Mi a mai napon a neonoknak  és a kopár betonfalaknak szurkolhattunk.

melath1@ képe

melath1@ 4844 napja

Szép volt Gyuri.A hajnali futások nagyon eredményesek voltak.

Rita 34 képe

Rita 34 4845 napja

Csillagos ötös! :) Gratulálok Gyuri szép munka volt!

(Már nagyon vártam az élmény beszámolódat, legalább olyan jó élvezet olvasni , mint amilyen Néked átélve! )

macskata képe

macskata 4845 napja

Nagyon szép teljesítmény Gyuri...és az, hogy apa és fia közösen futhat...hát büszke vagyok rátok. Örülök, hogy titeket is kísérhettelek egy kis szakaszon....és nézd meg a képeket, nagyon jók vagytok rajta! Nagy gratuláció nektek!

kopi60 képe

kopi60 4845 napja

Fantasztikus beszámoló,garatulálok mindkettőtöknek,nagyon kemények vagytok,és az elnök Úr...Hajrá Fuszekli!

taki66 képe

taki66 4845 napja

Szépen teljesítettetek!!Gratulálok neked és Balázsnak is!!

Csaba43 képe

Csaba43 4845 napja

Nagyon szép teljesítmény Gyuri!Csodálatos sportember vagy spori!Norbit én is csak szombaton láttam!Jó pihenést!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!