Deseda95 futás

2011.01.30 Vasárnap, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:45:00

Távolság

18.5 km

Tempó

05:41 p/km (10.57 km/h)

Edzésleírás

A tervezett dombozás helyett a régi, jól bevált utvonalon indult a kis csapat:Kata, Csabi, Kopi, Pisti, Zsolti és jómagam. Egy ellenszéllel indultunk, de jó hangulatban. Ezt csak fokozta Péter Attailával a keverőnél való találkozás, aki a jövő heti verseny helyszinére ment a segítőivel feladatszabásra. A Desedához érkezéskor előbujt a nap, jól átmelegítette a hátunkat, gyüjtöttük a D vitamint. A tó jege teljesen beállt, közepén még mindig ott van a hattyúpár. A partról nem lehet eldönteni, hogy a jégen állnak, vagy hőforrás fölötti be nem fagyott részen uszkálnak. Vadkacsa csapat veszi körbe Őket. Kata az 5-ösnél el akart köszönni, fordulót tervezett. A közösség ereje hatott, a 7-esig velünk tartott. Eszembe jutott a régi mondás:"Könnyű Katát táncba vinni, ha Őis akarja"A hangulat felelős, fő szervező, akinek köszönhetjük a mai napot,hozta a formáját. Gyakran a röhögésünktől harsogott a tó partja, valamint a kerékpár út.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:45:00 18.5 05:41 10.57 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

taki66 képe

taki66 4852 napja

Gyurikám!Eddig csak köszöntöttük egymást a bringaúton,most örülök,hogy veled(tek) sikerült egy jó hangulatú futást összehozni.Remélem többször tudok hozzátok csatlakozni!Köszi!

Csaba43 képe

Csaba43 4852 napja

Nagyon jól sikerült a mai edzésünk Gyuri!Gratulálok, és jó pihenést spori.

macskata képe

macskata 4852 napja

Valóban...?? Ilyen künnyű lenne?...ami igaz az igaz, néha nem árt egy kicsit többet menni annál amit tervezek, mert mindig alultervezem...és hát ha az erőm is bírja, no meg jó a társaság....mi kell több? Egyszer csak azt veszem észre, hogy maratonista lettem, pedig nem is tervezem:)) Jót edzettünk, szép volt!!

kopi60 képe

kopi60 4852 napja

Egészségedre Gyuri!!!A regeneráló ital is lecsusszant...most kellemes zsibbadás áramlik szét a porcikáimon,Nagyon örülök,hogy Veletek lehettem,ez nagyon hiányzik nekem...

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!