Fari bringázás

2010.12.19 Vasárnap, 15:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:15:00

Távolság

65 km

Tempó

02:05 p/km (28.89 km/h)

Pulzus

Átlag
137
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Teso és Felesége elcsalt a d centerbe spinning maratonra.kiváncsi voltam amugyis már milyen egy spin ora.végülis tetszett,az idő hamar eltelt,de nekem nem erre van szügségem,soxor nem is azt csináltam amit ők,hanem  egy kicsit másat is,mert ők a 2orábol 1h45öt kiállva nyomtak.marad a görgő,az az igazi edzés

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:15:00 65 02:05 28.89 0 0 0 0 137
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

11 hozzászólás

Mike01 képe

Mike01 4885 napja

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem csak a klasszikusan (ugrabugralo, nyujtozkodo) spinning-edzesekre lehet hasznalni a gepet. Es ahogy par honapja neztem, nagyon lementek az arai, akar mar 500 Euroert is lehet venni egy jo minosegu gepet.

Mike01 képe

Mike01 4885 napja

Nalunk anno a csapatnak volt 1db gorgoje, es 1db Spinning gepe. Ez 2000 derekan meg nagy dolog volt, nekem jutott a spinning gep (meg 2 masik sracnak), de egyenit, pontosabban Lance-fele edzeseket csinaltam rajta 40perctol 2ora tartamig. Mint eszkoz spinning gep volt, de legalabb olyan jo volt, mint a gorgo.

zolle képe

zolle 4885 napja

Nem olyan rossz az a spining sztem. Az a baj, hogy mindent bele "kell" sűríteni kb. 50 percbe. Másrészt, ha hosszabb lenne, akkor az "amatőrök" nem bírnák, ha pedig csak sík tekerés lenne pl. 200-230 watton, akkor halálra unnák magukat és senki sem menne.

Steve képe

Steve 4886 napja

Gratulálok ... én eddig csak kétszer próbáltam egy-egy  félmaraton előtti bemelegítésként:) ... és nálam is marad inkább a görgő

Gida képe

Gida 4886 napja

Szerintem így télen elég jó állóképességet ad a spinning ha!!....Jó az előadó, jók a számok és a hangulat. Van egy jó haverom aki montizott, és Fóton van Spinning terme is. Körtvélyessy Ákosnak hívják....mint mester:) (csak úgy leírtam)

Grat amúgy és kösz! :)

Fari képe

Fari 4886 napja

Tibor:nem akartam igy kurtán én kimondani,de kb ez volt az érzésem nekem is,de abszolut nem szeretnék senkit megbántani,kinek mi a jó..Peti:volt spd,de a görgő azoknak unalmas akik gyengék fejben,vagy nem tudják hogy kell kitölteni tartalmnasan egy 3orás edzést...Sipi:ami messze van,az messze van...a terhelés nem volt vészes, ...Kola:le hát:)))

Petitrek képe

Petitrek 4886 napja

A spinning órák se egyformák, meg hát a trénertől is függ hogy milyen az ő beállítottsága. a spinning gép maga szerintem egy jó edzési lehetőség már aki szereti a zenét is( megtöri a hosszú téli görgős egyhanguságát). Gondoljatok csak bele egy olyan spinning órára mentek el ahol egy országútis a tréner, és mindenki spd vagy look pedállal teker.

kola képe

kola 4886 napja

Lenyomtad öket remélem:))))))Gratula!!!!

Sipi képe

Sipi 4886 napja

Grat. egyszer én is kipróbálom....., mondom már régóta - végül is nagyon messze van...., itt a szonszéd utcában az Oxigén......:)) 

Ennyit nyomnak kiállva? Minek? Szerintem egy ilyen spinning tiszta anaerob edzés, szénhidrátból égetés. Nekem  sem biztos, hogy ez kell, de egyszer kipróbálom!

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4886 napja

Spinning=Divatmajmolás......Köze nincs a kerékpárhoz.

Ezért nem mennek a spinningesek normál bringával edzésre...

 

atis.hu képe

atis.hu 4886 napja

Maradj a megszokotnál neked az nagyon bejön az BISZTOS !!!!!!!!!!!!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!