solkima futás

2010.02.13 Szombat, 10:51:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:35:00

Távolság

27 km Szint: 900 m

Tempó

07:58 p/km (7.53 km/h)

Edzésleírás

A mai háromórást terv nélkül kezdtem. Hagytam, hogy kedvem, környezetem vezéreljen. Lévén otthonról nem túl széles a választék, ezért felmentem a Kevély-nyeregbe. A kéket (OKT) választottam, mivel azon nem volt friss nyom. Csobánka felett, a volt Ózon kemping mellett hófúvás. Irány tovább a Hosszú-hegy felé. Úgy gondoltam  lemegyek Szentkút felé és vissza Csobánkára, majd haza. De útközben kétszer is útbaigazítottam túrázókat, akik Szentkereszt és Dobogókő felé haladtak. Nos, miért ne. Úgyis rég jártam az OKT-n Dobogókő felé. Szentkút után nem a zöldön, hanam éles bal kanyarral, tovább az OKT-n Szentkereszt felé haladtam. Egyre jobban kiváncsi voltam a Szurdokra. Nem is csalódtam, nagyon hangulatos volt, mint mindig. Hál' Istennek még jó állapotban vannak az emberi létesítmények. Szentkereszt után egyre mélyült a hó. A csodálatos Zsivány-sziklák környékén kemény volt a taposás. Néhány sielő jött szembe. Fent Dobogókőn sűrű köd volt. Útközben ettem egy kis havat, éreztem az kevés lesz hazáig. Telefonáltam a feleségemnek, hogy Szentkereszten szedjen össze. Lefelé a piroson mentem, viszonylag hamar leértem Szentkeresztre. Jó volt beülni a meleg kocsiba. Dobogókő környékén gyönyörű tél van. 50 cm hó, fákon is megmaradt a hó, nem olvad. Jó volt. Elfáradtam. Igaz nem is frissítettem.

Útvonal

Képek is készültek.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:35:00 27 07:58 7.53 900 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

Steve képe

Steve 5216 napja

És ez a holnapi előtti erőfelmérésnek, vagy lefárasztásnak volt tervezve ... gratula!

Sipi képe

Sipi 5216 napja

Kemény edzés ,ehhez a tempóhoz tolni kellett !
Azért a frissítéssel vigyázz ,ha lemerül a telefon ,nem jön az autó.....:((

ui: gondolkodtam mai Görgey túrán ,már le is töltöttem a Nád Béla féle leírást ,de a nagy hó és szél ,és nem utolsó sorban a logisztika miatt meghátráltam...:((

yoyo képe

yoyo 5216 napja

De szép futás volt ,,én is ilyen csodásnak láttam ma mindent :)

Egészségedre ,és nagy gratula !

gergő képe

gergő 5216 napja

nagyon komoly, elismerésem!

atom képe

atom 5216 napja

Hát Miki, ehhez csak nagyon gratulálni tudok! Sőt, még annál is jobban :)! Gyönyörű útvonal, kemény edzés! Szóval gratulálok!

(Én is jártam ma Dobogókőn "civilben", tényleg érdemes volt felmenni!)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!