Rini80 futás

Résecskeelmélet2018.11.10 Szombat, 08:08:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:47:26

Távolság

20.51 km Szint: 896 m

Tempó

11:05 p/km (5.41 km/h)

Edzésleírás

Futókirándulásunk a Pilisben. Meghágtuk a Kevély-hegyet. 

Az edzés: nagyon rövid aszfalt, majd 2,5 kili enyhe emelkedő. Útközben ló-fie, szürke szamár a ködben. 3 kilinél elértük a sorompót. Az óra pontosan csippant. Aztán még kicsit felfelé. Itt kezdtem kiköpni a tüdőm, Te pedig csak mentél és mentél. Ohh fuck majd később. Meredek mászás következik.... Elértük a tetejét, pazar látvány volt a ködbe és felhőbe burkolózó táj. Aztán csúcs a csúcson, majd sziklákkal tűzdelt úton baktattunk tovább. A Mackó barlangban bevittük egymást a málnásba, majd ismét tovább. Maradtam volna még mézet nyalni, de első az edzés. Ohhh fuck 2!

Elértük az egri várat. Ismét pihi. Rám fért. Aztán mászás vissza, majd végre lejtő az utolsó 5-6 kilin. Itt lett volna a kedvenc részem, ha nem fordult volna be a bokám. Befordulva is csapattunk lefelé. Végre tudtam tartani a tempót. 

A sorompót elhagyva éreztem, hogy közel a vég. Minden szempontból. Alig vittek a lábaim, a gyomrom korgott. Ha nem lett volna a BCA, amit tőled kaptam... Eskü, hogy kinyiffantam volna már féltávon. Kiértünk a civilizációba. Valahogy nem örültem. Maradtam volna még veled ott fenn. 

Az utolsó 500 örömfutás volt, tartottam a tempódat, legalább a végén sikerült. Aztán megláttam a kocsit. Ideje lassítani, levezetééés. 

Összességében: néhol fájdalmas volt, sokat hisztiztem. A rövid megállóink üdítő különlegességek. Csipetnyi erdőillatú fűszer. 

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Rini80 képe

Rini80 2026 napja

:) 

Felszerelések

Salomon Speedcross 4. piros
28%
280.1 / 1000 km