Rini80 futás

Délelőtti nyolcaska2018.11.09 Péntek, 09:43:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:48:56

Távolság

8.01 km

Tempó

06:07 p/km (9.82 km/h)

Edzésleírás

Résztávozás délelőtt. El kell kezdenem hozzászoktatni a testem, hogy nem este futok. Jövő héttől átállok a hajnali edzésekre. Ha el akarok jutni 10 éven belül Spártába, akkor azért korán kell kelni. 

Az edzés: Az első négy kilit lazának írtad elő, lazára is vettem. Utána jött a feketeleves. Nagyon ott kellett ehhez lenni fejben, ráadásul anélkül, hogy folyton az órán sasolnám. Az automatikus mozdulat javamra vált, ugyanis az órám megkergült. Néhány percenként szünetre tett, tapicskolni kellett, hogy haladjunk és mérjen is. Szerencsére a résztávoknál nem szólt bele a sziamiaú... csak néha. A résztávok: 5 kili - 5:24, 6 kili - 5:26.... itt kinyiffantam (túlbecsültem a képességeimet), aztán 6 kili - 5:42. A levezetést halálosan komolyan vettem, mert mindig ezért szólsz. Úgy futottam, mint öreganyám... 7:04

Összességében jó volt, bár a kedvem nem volt az igazi. A résztávoknál elfelejtettem azt is, hogy fiú vagyok vagy lány, csak a feladat volt. Utána a levezetés alatt már abszolút dekoncentrált voltam (bijesz). 

A pulzusom magasnak éreztem, amikor ránéztem az órára, mindig 150 körüli értéket mutatott. Lehet, hogy vissza éne vennem a tempóból? Zavar, hogy lassú vagyok, de tudom, hogy nem megy minden azonnal. A gyorsítás se. Néhány hónapja 7 perces kiliket futottam, és a belem kilógott, most 6:30 körüli a kényelmes. Szerinted tartsam ezt a szintet vagy szoktassam magam egy kissé gyorsabb tempóhoz? 

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Asics Gel Nimbus 19
37%
299.7 / 800 km