foxmulder futás

2018.06.03 Vasárnap, 06:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:30:00

Távolság

16.2 km

Tempó

05:33 p/km (10.80 km/h)

Pulzus

Átlag
152
Minimum
0
Maximum
178

Edzésleírás

Dunaharasztitól délkeletre, nagyjából az Alsónémedi csatornával párhuzamosan, néhány kisebb bányató irányába.

24 fok volt reggel hatkor, nekem ez már elbaszott melegnek számít, vittem magammal fél liter vizet, fél óra múlva letettem, nagyon jól jött visszafelé.

A DH Kavics Kft. telephelyén egy doberman és egy nagytermetű, nagyfejű kutya (talán egy staffi?) robbant rá a kerítésre tőlem három méterre, azt hittem lefosom a bokám ijedtemben. A két jószág habzó szájjal rohant velem párhuzamosan a kerítés mellett, ami látszólag 30 méter múlva véget ért. Nem akartam megnézni, hogy a látszat beigazololódik-e, vagy ott elkanyarodik a kerítés, inkább gyorsan visszafordultam, mert abból az irányból, amerről jöttem, láttam, hogy végig van kerítés.

A nyugisabb részeken aztán békésebb állatok, nyulak, őzek és egy teknősbéka szórakoztatott.

Az utolsó két kili 5:07-es és 4:41-es tempóban ment, tettem még egy kis kört az utcában, hogy pont meglegyen a másfél óra.

Vasárnap hajnali kettő órás, kicsit szalonspicces fekvés majd nem sokkal ezután a gyermek szülők közé ékelt altatása után az elindulást is eredményként értékelem.

 

 

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

hadzsi képe

hadzsi 2177 napja

Mondjuk azt megnéztem volna, hogy mit lépsz, ha a teknős ugrik habzó szájjal a kerítésnek. A nyulról meg tudjuk, hogy szörnnyű szörny! :-) Amúgy meg jó lett ez, a nehezítő körülényektől függetlenül is!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!