Zolo Úszás

Délutáni edzés2018.05.01 Kedd, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:30:00

Távolság

4.1 km

Tempó

21:57 p/km (2.73 km/h)

Edzésleírás

A bejáratnál egy zürichi apuka a kisfiával érdeklődött a pénztáros nénitől, hogy vannak-e bent svájci pólósok. Hát fordítottam én neki, de a néni nem tudott segíteni, a büfés lány, és a férfi öltőzős bácsik sem tudtak semmifiléle svájciakról. Mindenki a kisnyomtatott papírkát nézegette, amin a KSI, meg valami másik magyar csapat volt. Hát felhívtam a Komjádit, de ott sem tudta megmondani a kontaktember. A bácsinak ezt elmondtam, aztán ők vártak, és még próbált telefonálgatni. Bent is szétnéztem, de ott is azt mondták csak az edzők, hogy magyarok edzenek csak bent.

A kinti 33-as medencénél volt egy csapat gyanús fiatal, akik akár külföldiek is lehettek, mert a lányok edzésének zaja miatt nem hallottam, hogy mit beszélnek, de már nem kellett tovább foglalkoznom ezzel, mert a bácsi megunta a várakozást, és befizette magukat a fiával, és ott voltak. Így elmondtam nekik, hogy max azok lehetnek külföldiek, és végül egymásra találtak.

Ezek után találtam egy pályát, ahol csak ketten voltak. Bele is csaptam a lecsóba. Pont ma reggel olvastam, hogy április harmincadikáig lehetett id. Rentka László emlékére a Hajós Alfréd 1200méteres úszását megcsinálni, de ha már lekéstem arról, hogy bepostázhassam az eredményemet, legalább leúszom a távot. Ez volt a terv, a többi menet közben körvonalazódott.

400 m melegites, 2x(mell-hat-gyors-hat)

A melegítésnél még éreztem a szelet, kicsit visszavitt a téli időszakba, amikor alig voltunk itt a szabadban reggelente.


Hajos Alfred 1200 m konnyu, de utso 300 lenduletesen
100 m hat nagyon könnyen
3x200 gyors Teaval, mindegyik után 10-15mp pihi
3x200 hat TEAval, mindegyik után 10-15mp pihi
3x200 mell TEAval, mindegyik után 10-15mp pihi
100 m furukava
2x100 gyors lendulet
2x(50 gyors sprint +50 furukava)
100m hat levezetes

Kimentem a VIP lelátóra, onnan néztem az uszit, meg bevertem egy almát, egy gyümölcsszeletet, de az aszfalt szilvát meghagytam. Érdekes, hogy most a 0.75-ös vizemből csak kb 3dl fogyott el a végére.

Hazafelé nagyon sok futót láttam. Érdekes, hogy a tavalyi kék átlátszó svéd szemcsim gumiját már több helyen is újra kellett kötnöm, mert elszakadt, viszont hiába látszanak újabb szakadásnyomok, egy ideje már nem akar továbbszakadni. A gatyám helyett azonban sürgősen kell egy új, mert ez elkezdett kiengedni, és lassan olyan lesz, mint a Jackass című műsor öregemberének szottyadt herezacskója. Lelógó... :D

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!