Zolo Úszás

Délutáni edzés2018.04.29 Vasárnap, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:30:00

Távolság

3.4 km

Tempó

26:28 p/km (2.27 km/h)

Edzésleírás

Hajós, kicsit későn. Csak a Hajós50-es volt szabad, és ott is csak 4 pálya. Voltunk vagy öten, aztán fogytak az emberek.

400 m mell

400 m hát

800 m oda gyors, vissza hát könnyen 

200 m mell TEÁval

200 m hát TEÁval

200 m gyors TEÁval

4 x 50 m pille simán

600 m gyors lendületesen

200 m (mell, hát, mell, furukava) levezetés

Hosszabb pihi, mert Ádám, és Lili megjöttek. Kint a lelátón Lilivel játszottunk valamit Ádám telóján, és valami rózsaszín nyulat kellett etetni, fürdetni, a fogait megmosni, meg altatni, aztán ahogy gyűjtöttünk mindenféle pénzeneket, lehetett ruháztatni,, meg matrickát bontani, majd azokat beragasztani, stb. Borszató sok reklám jött közben. Ádám leúszott 2000-t egyben, addig mi nyomtuk a gamét, és megzabáltuk az almás pitét az árnyékban, meg az aszalt szilvát is.

Aztán beugrottam még a medencébe, mert nagyon meleg volt kint, és nagyon jól nézett ki a medence.

50 m pille

150 m gyors

Utána Ádámék meghívtak ebédre. Odafelé találkoztunk egy nénivel, akkor Hella kutyáját sétáltatta, és miközben arról tanakodtunk, hogy az Újlipótvárosi kereszteződések non-stop karambolos problémájára megoldást jelent-e a kevéssé esztétikus sarki narancs bólyasor, Hella labrador összehaverokodott velem. Pár perc után egy külföldi kislány az apukájával jött arra, és bárminemű késlekedés nélkül Hella rajongóivá váltak is. :D

Este pedig tesóméknál tartottunk egy szuper kis házibulit (Kriszta, Ricsi, Imola). Igaz, a karnist nem sikerült felfúrni, mert elhúzódott a beszélgetés. A kihangosított telefonbeszélgetésünk Kis Pumpával az egészen szürreális élmény volt. Még fater is beugrott, mert nem volt fúrószárunk, szóval ez ilyen szuper össznépi nap volt nekem.

100% :)

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!