Tündüs futás

2018.03.25 Vasárnap, 08:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

05:31:43

Távolság

51.3 km

Tempó

06:28 p/km (9.28 km/h)

Edzésleírás

Pár kényszerváltozás történt  a verseny lebonyolításában az előző évekhez képest.

  1. végig egyedül kell mennem, volt ötlet, hogy hozunk bringát és rábízzuk váltós ismerősre az autó továbbszállítását, de végül az időjárás miatt autós kíséretnél maradtunk.
  2. öregszem, 1 bokor, 2 bokor, 3 bokor…..

nem viszem tovább egy kilit sem, kivárom a sorom  a totitoi –nál, oly mindegy, hogy huszadik, vagy harmincadik leszek. Ha összeadom, kb 20 percet lehet az összidőmön emiatt faragni, mérgelődtem is nem kicsit  a férfi-nő biológiai különbségeken.

 

Az első napom jól indult, 5 percet javítottam a tavalyin, ez a tendencia aztán abba is maradt.

Fonyódon együtt laktunk a férfi korosztályom 3. helyezettjével, Erikának írtam, hogy  4:20, 4:35-tel tolja, Era azt üzente: -Tapadj rá!!!

Tomajon Katával laktunk, akinek szállást szereztünk az utolsó pillanatban, ő a korosztálya 4. helyezettje lett, úgy , hogy  a harmadik napi 30 perces hátrányát 3 percre javította a végére.

Akarom mondani, hogy mindenki ment körülöttünk mint  a meszes….

 

Második napi távon a végére megborultam, fejben KO,

ottvanazakibacottvár…..ottvanazakibacottvár……

1 kilivel a vége előtt esett le, hogy nem csak a vár van ott, hanem tuti itt lesz Böbe és Tamás, ettől rögtön jobb kedvem lett, készült is szééép PR fotó, nehogy valaki azt gondolja nyűgösködtem.

A célban elbőgtem magam.

 

A badacsonyi rajt után elég hamar rájöttem megint  a túlélésre játszom, jelzett a jobb térdem, aminek eddig kutyabaja volt. Az útvonal itt a legrosszabb, sok járdára fel-le ugrálás, szűk helyek, huplik cseppet sem tettek jót  a térdemnek.

Rontottam 15 percet a tavalyin és + 5 perc WC.

Hálaisten vicces történet lett ebből, a wc előtt állt egy bringás kísérő, megkérdeztem előre enged-e. Tök rendes volt, de mondja, hogy már régóta várakozik. Várunk-várunk, bekopogok, csak én nem hallok semmit???? A zár viszont rá volt fordítva, szóltunk a szervezőknek, mert én már biztos voltam benne, hogy akárki van bent, tuti elájult. Egyikük ügyesen megmozgatott mindent, a zár elfordult és szezám táruljjjj!!!! nincs bent senki.

DE boldogan értem be , hisz a Tagorén volt  a befutó, ezt is megsirattam, meg a térdemet, meg mi lesz, ha most kell feladnom.

A szálláson Böbe jeges kenyőcsöt adott és forró teával kínált. Egész éjjel vizes borogatás volt  a térdemen. A dementorok és démonok megérkeztek, egész éjjel nem aludtam, bár ez zavart legkevésbé.

 

4.nap rajtnál 500 m után csipked  a térdem, de szépen bemelegedett, 6:30-cal indultam és a 10 kilinél már hatos alatt voltam, jól éreztem magam. Sikerült megújulni, fejben nagyon ott voltam, az utolsó váltóhelytől (cél előtt 15 km) adtam magamnak egy csipet engedményt:

sétáltam a lejtőkön, hogy ne jöjjön elő  a térdfájás.

 

A befutón folyton Imi zöld kabátját kerestem szinte már pánikolva, (ha megtudja biztos leszid…) ezért észre sem vettem, hogy Snecike elém nyújtja  a karját pacsira, no meg civilben volt, szép szürke ruhákban, amikor én még csak bordó kabátban láttam eddig…. Jogosan gondolta meghülyültem, fogalmam sincs megbocsátja el??? Kérleeeek!!!!!

Nemmondommegmitkaptamtőle!

 

Háromszoros teljesítő lettem, azt hiszem a legnehezebb volt  a három közül, ezért jövőre veletek ugyanitt!!!!

 

Minda 196 kilit nekeadom erikának, gyógyuljon meg!!!

 

 

 

 

 

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:31:43 51.3 06:28 9.28 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

Briel képe

Briel 2222 napja

Egy csomót keresgéltem az új oldalon, míg végül furmányosan a régin megtaláltalak, mert ezt el akartam olvasni, nem elégedtem meg a FB-os képekkel. hatalmas gratula, nagy voltál megint!!!

tomikaga képe

tomikaga 2229 napja

Bakker, respekt! Te vagy ám a példaképem, ha eddig nem említettem volna! MIndig te adsz erőt, ha kínom van, vagy ha nincs... egyszer meghálálom ám! :)

pátyalso képe

pátyalso 2229 napja

Távok közötti regenerációban is jó voltál . Gratulálok Tündüs !

Huszárlány képe

Huszárlány 2229 napja

Szép küzdelem volt! Gratulálok! :-)

RunKa képe

RunKa 2230 napja

A szívem minden melegével átölelllek <3

Sneci-ke képe

Sneci-ke 2231 napja

Ne viccelj már, röhögtem, hogy nem ismertél meg. De hát betudtam a célbaérés euforiájának.

Hát jobban örültem volna, ha ott lehetek Veled.... na majd jövőre.

Szívből gratulálok. 

tomcsi képe

tomcsi 2231 napja

Azért egészségre is figyelni nem csak futkosni...

Megszenvedted amiért odamentél...

Gratula Tündüs!

holovacz képe

holovacz 2231 napja

Jól megtoltad az első napot :) Szép lett a többi is, azt gondolná az ember, harmadszorra már kisujjból, rutinból, de azért nem olyan egyszerű az, ahogy a beszámolód is bizonyítja... Gratulálok!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!