ikerkaszat túra

2018.03.16 Péntek, 10:27:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:19:00

Távolság

11.54 km Szint: 605 m

Tempó

27:39 p/km (2.17 km/h)

Edzésleírás

A túrát halasztanunk kellett a családban kitörő influenza járvány miatt, eredetileg március 10-11-én mentünk volna. A szabadnapnak köszönhetően tegnap már fél 3 körül megérkeztünk a kicsi zsáktelepülésre, Valkonyára. Csupán 65 fős, de nagyon kedves és jópofa település. A macseszt komolyan mondom nem én állítottam oda, hanem magától pihengetett ott.

Cica

A falu kutyáiról is készült egy fal, Bálintnak különösen tetszett.

Kutyusok

Múltkor már megbeszéltük, hogy a Rockenbauer Pál Turistasházban töltjük az éjszakát, ami igen jól felszerelt, barátságos volt. 

Turistaház

 A házhoz tartoznak kiülők, kemence, bográcshely, egy idősebb és egy fiatalabb játszótér, szóval abszolút családbarát hely.

Játszótér

Ezt a fotót még 15-én fotóztam, amikor futottam vissza Homokomáromból.

Naplemente

 

Este és éjszaka valami különös nyugtalanság fogott el, kerestem az okát nem találtam. Amikor hazaértünk anya mondta, hogy a nagypapám elég rosszul van... No meg a csöppögő eső sem töltött el a nyugalommal, a tegnapi futásom után már tudtam, hogy ez elég sáros küzdelem lesz.

Reggel felébredtünk, összepakoltunk, hívtunk a gondokat, és fél 11-kor elindultunk a tegnap 12.3 km-nek mért útra, 440 méter szinttel.

11. túranap

Hol jobban esett, hol kevésbé. Múltkori, bőrig ázós 24 km után ez lelkileg sokkal könnyebb volt, hisz csak alulról áztunk. 

 Víztározó

6 km-ig esett, elég nehezen lehetett haladni a nagy szintek és a sár miatt. Csak két betonos rész volt, de most nagyon örültünk neki.

 

Anyával

Aranyos volt Bálint, ahogy meglátta ezt az erdőtípust, elkezdett ugrálni és annyit kiabált, hogy Aranyerdőben mehetünk.:-)

Aranyerdő

Az én Salamon futócipőm viselkedett legjobban a sárban, igaz ez ázott be először, de jó kis családi kacagások lettek, ahogy korcsolyázunk a sárban.

 

Küzdés

Homokomárom előtt nézegettük ezt az "alig" keresztet.

Leharcolt kereszt 

 

És, mint egy jól megkomponált szimfónia a végére a nap is kisütött.

Homokomárom2

Amikor a pecséteket ütöttök be Homokomáromban a kegyhelyen, akkor egy hatalmas nagy szarvas csorda ment el az erdő szélén 50 méterre tőlünk. Szóval teljes poztitívum, csak a nagymama aggódott, hogy "szegény gyerek":-D

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:19:00 11.54 27:39 2.17 605 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!