pityu127 téli sport

2018.02.11 Vasárnap, 15:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:10:00

Távolság

5.5 km

Tempó

12:44 p/km (4.71 km/h)

Edzésleírás

A delutani hivatalos edzes 14-tol lett volna. De mi lustak voltunk Petivel kimenni, inkabb tovabb sziesztaztunk. Csak 3-kor mentunk ki, ezuttal Petivel kettesben. Az arenaban nem csatlakoztunk a tobbiekhez, hanem 2 kor melegites utan megmutattam Petinek a delelotti kis kort (1.2 km); aztan meg uj utvonalat probaltunk felfedezni, delre az arenatol. Elindultunk az egyik uton; de nagyon meredek emelkedok meg hoekes lejtok voltak benne, legalabbis neheznek tuntek szamunkra. Kb 8-900 m-t mentunk del fele; aztan ugy dontottnk hogy visszafordulunk, ehhez pedig talaltunk egy E-D iranyu utat kisse keletebbre. Ami kis maszas utan visszavott bennunket a delelotti  nagyon kellemes lecsuszos ut kezdetehez; onnan visszacsusztunk az arenahoz (1.9 km)

Gellertek ott eppen a hirtelen kanyarodast gyakoroltak vagy 8-an. Bealltunk kozejuk, es kb. 1 oran keresztul veluk gyakoroltunk. Peti ugyesnek bizonyult, de en nem: rengeteget estem! Gellert neheziteseket is rakott a palyara: leszurta a botjait, a leceit, meg jeges hodarabokat rakott le, azok elott kellett elfordulni, azonnal miutan az ember lecsuszott a kis rovid meredeken. Nagyon nehez volt; szerencsere parszor sikerult megcsinalnom, de legtobbszor bukas lett a vege.

Ezt a mai edzest, az elejetol (vagyis a szallastol elindulastol) a vegeig (amig hazertunk) most eloszor trackeltem; a megallasokat leszamitva lett 5.5 km, es 1:07. Kicsit csalodtam, azt hittem tobb lesz. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:10:00 5.5 12:44 4.71 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!