gyuzo futás

2017.06.25 Vasárnap, 14:20:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:24:51

Távolság

5 km

Tempó

04:58 p/km (12.07 km/h)

Edzésleírás

1:00 perces depó, ami elég soknak tűnik annak tükrében, hogy csak letettem a vasat és satyót cseréltem.

A futás nem igazán tetszett az elején, elég melegem is volt, száradt a szám, úgyhogy a frissítőponton lőtyöltem rendesen. Lehet nem kellett volna túlzásba vinni. A taktikát, mely szerint az elején lazábban a harmadik kört durvábban tolom tartottam, nem is kívántam a gyorsabb tempót. Előzgettek szépen az első két körben, én meg gondoltam füstöljék csak a puskaport. Azt hiszem, hogy az úszásnál megismert kék ruhás cimbik is itt előztek meg. Egy-két emberkét azért szép lassan beértem. A harmadik kör felétől elkezdtem visszaelőzgetni a kollégákat. A cél előtt picivel gondoltam, hogy no végre vége, és kiiszom az összes kocsmát az összes Fantájukból. Ekkor hallom, hogy valaki nagy trappal és fujtatva előzni próbál. Gondoltam na ne, az utolsó métereken egy bunyeváciás-svábos international mix mókuskát nem fognak bealázni, a tartalék, szárazon tartott puskaport betöltöttem és szép tempóval beértem a Fradis Sipos Péter kolléga előtt egy talpalatnyival. Ezzel Ő feltette az "i"-re pontot. Igaz, hogy Ő egy 10-essel előttem jár, de így is nagyon jól esett a vége.

Célkitűzéseim teljesítve. Kategóriámban sem lettem utolsó, a 33-ból 19-ik helyre kerültem. Az egész móka 1:24:57 ó alatt teljesítve. (1:30:00 alatt szerettem volna befejezni, összejött) Abszolútban, 151 férfi indulóból 88. hely. Így a folytatásban az irányszámok adottak, lehet javítgatni és/vagy szinten tartani. :-)))

Nagyon jól esett, hogy Zsolt kolléga,sporttárs és Firma Legal csapattag  kilátogatott a versenyre és jó párszor noszogatott a futásoknál is, benne van és volt a közös versenylátogatásokban és a többi "őrültségeinkben".

Jól esett a rokon és nem rokon Mogyis sporik és hozzátartózók biztatása.

A Dávidnak very big hatalmas nagy köszönet mindenért, a "szakmai" tanácsokért és a többi dologért  amikkel eddig - és remélem, hogy a jövőben is még sokáig - támogató jelleggel baszogatott. A Fanta az a végén életet mentett, az eddigi lefinomabb Fanta volt amit a 40+ év alatt ittam. :-))))

A kis család megjelenését - igaz csak az utolós méterekre értek oda - el sem akartam hinni, nagyon jól esett. Enikőnek az előjátékot még gyakorolni kellene, nem muszály konokosat játszani, bedurculni. :-)) De hát így is sokszor elnéző volt (néha azért nem), ne elégedetlenkedjek. Remélem lassan beleszokunk és nem megszökünk. ;-)

No hát akkor csak így tovább. Ahogy sportásri körökben mondani szokták "BASSZUK NEKI" :-)))))))))

Ui.: Szüzesség e téren is elveszítve és ügyesen, óvatosan csinálhattam, mert nagyon nem fájt és nem is vérzett. ;-)      

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:24:51 5 04:58 12.07 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Skywalker képe

Skywalker 2512 napja

Kicsit moderáltak :D

gyuzo képe

gyuzo 2516 napja

Ez a hozzászólás kimoderálásra került a felhasználási feltételek megsértése miatt.
Skywalker képe

Skywalker 2517 napja

Nagyon jól nyomtad Zoli! Grat még 1x! Visszajössz szabiról beviszem neked a képeket, jól festesz mindegyiken :D :D :D

A szüzesség témával meg na... :D lassan csak eljön a 45. szülinapod, ha érted mire gondolok :D

Felszerelések

Asics Gel-Cumulus 18