Da Martian csapatsport

2017.01.17 Kedd, 20:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:00

Edzésleírás

BAA Pickup Games 3:3

 

Hát a hétvégi bohóckodáshoz képest ez még mindig egy másik szint. Melóból ugyan megint késve érkeztem a teremhez, de a bemelegitésen legalább átestem, mivel longboarddal tettem meg a metro és a pálya közötti 3-4 kilométert. Viszont dobni nem tudtam a meccsek előtt, ami sosem jó kezdés. Viszonylag hamar pályára kerültem az érkezésem után, mert kevesen voltunk, kivételesen végre elég jó csapatba is kerültem.

 

A küzdelmek kiegyenlitettek voltak, hol ők nyertek, hol mi. Volt meccs amit simán elbuktunk, volt amit simán nyertünk, és olyan is, amit a semmiből hoztunk vissza. Annak örültem, hogy a múltkori nem túl fényes bemutatkozásom után most azért sikerült hoznom a megfelelő szintet.

 

Dobást eleinte nem nagyon vállaltam, hiszen nem voltam abszolut bedobva. Inkább védekezésben brilliroztam, és elég jól. Rengeteg szerzett labdát sikerült összehozni, és végre egy az egyben is meg tudtam fogni az emberemet. A szerzett labdákból sok könnyű inditáskosarat szereztünk, és elég jó gólpasszokat is kiosztottam, igy pontdobás nélkül is hasznossá tudtam tenni magam. Volt még pár bosszantó eladott labda, meg kihagyott helyzet, de alapvetően sokkal jobb és magabiztosabb volt a játék, mint eddig. Egy idő után már megpróbálkoztam a középtávoli dobásokkal is, változó sikerrel. A 6 meccsen összesen 7 kosarat dobtam.

 

Az egyetlen dolog, ami beárnyékolta a szuper játékot, hogy annyira belelkesültem, hogy végre jól megy a játék, hogy a kökemény védekező lábmunka közben (amire még valószinű nem volt felkészülve a szervezetem) meghúzódott a vádlim. Persze voltam annyira hülye, hogy igy is folytattam, nem igazán vettem komolyan a sérülést, ráadásul bemelegedve még nem fájt annyira. Az edzés utáni ugrálókötelezést viszont kihagytam, de amint kicsit kihűlt az izom, rá kellett jönnöm, ohgy alig birok menni. Sosem volt még izommal problémám, az izomhúzódás eddig ismeretlen sérülés volt számomra. Hát sajnos most ezt is megtapasztaltam.

 

Bosszantó az újrakezdésben, hogy ahányszor kezdene újra jobban menni a dolog, jön egy sérülés. Remélem nem komoly (mondjuk hajlamos vagyok ezeket egyszerre túlreagálni és elbagatellizálni).

 

 

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!