Da Martian csapatsport

2017.01.14 Szombat, 18:35:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:35:00

Edzésleírás

Savages Pick-Up Game 24:22

 

Jó döntés volt az NTC edzés délután. Bár ez volt az első alkalom, mikor újdonsült csapatom tagjaival össze tudtunk gyűlni egy közös edzésre, ám ezúttal is csak hatan tudtak megjelenni. De végre legalább együtt játszhattunk 3-3 ellen, félpályára. Emiatt sok futást nem vártam a mai játéktól, igy jó hogy megizzasztottam magam korábban. Ráadásul ebből az amúgy sem túl nagy élvezetből is sokat elvett, hogy valamiért a pálya világitása, ami amúgy még éjjel kettőkor is be van kapcsolva, most totális sötétségbe borult, igy alig láttuk a labdát. Némi melegités után dobtunk a csapatokért és játszani kezdtünk.

 

Mindenki nagyon szezon előtti formát mutatott, ráadásul lehetett látni, hogy ez volt az első játék együtt, mindenki nagyon önző streetballt játszott. Az ellenfél végig vezetett, én meg próbáltam a többieket játékba hozni, és nem vállalni, hanem inkább játékot szervezni. Nem volt könnyű dolgom. A félpályás játék amúgy sem a kedvencem, hiszen elég statikus nekem, aki inkább gyors vagyok, mint ügyes (magas meg végképp nem). De igy hogy alig volt mozgás a pályán, plusz a labdát is alig lehetett látni, ez még nehezebb volt. Ez eredményezett egy-két bosszantó eladott labdát, de ettől eltekintve teljesen jól ment a játék. A végén sikerült egy triplát is bevágni, amivel megforditottuk a meccset, igy győzelem lett a vége. A múltkori bénázás után ez legalább egy kis sikerélményt adott.

 

Összességében 8 pontot vállaltam a csapat 24-éből, ami épp a rám jutó harmad volt, igy teljesen reális. Csak a biztos helyzeteket vállaltam el, emellett inkább passzolni igyekeztem. Nem kellett meghalni az iszonyatos hajtásban, igy most végre a védekezésem is kezdett kosárlabda játékra hasonlitani. Az alacsony intenzitást az NTC tréning után illetve a jelenlegi formám mellett nem bántam, de hogy ennyire nem izzaszt meg a játék arra nem számitottam. Utána némi ugrókötéllel és erősitéssel, plusz a délutáni NTC edzéssel már volt edzésértéke is a dolognak.

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:35:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!