Da Martian aerobic

2017.01.14 Szombat, 18:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:30:00

Edzésleírás

Fleet on Foot

 

30 perces high intensity köredzés, ami jól kiegészitette a mai kosárlabdát. Mivel múlt héten elmaradt a kosár, és most sem voltam biztos benne, hogy összejön, igy gondoltam az a biztos, ha valamit edzek előtte, ami mellett a kosarazás még belefér, ha úgy alakul. 

 

Ez pedig eddig az egyik kedvenc NTC edzésem, mert a mozdulatsorok kifejezetten a kosarazáshoz szükséges izmokat erősitik. Az Andrew FitzGerald által összeállitott edzés 2 perces melegités után 3 sorozat intenziv gyakorlatot tartalmaz 20 másodperctől 1 percig tartó hosszúsággal, majd 1 perc nyújtással a végén. Most komolyabban vettem a gyakorlatokat, mint korábban, felmentem a gymbe, hogy több helyem legyen, és Olesiával együtt nyomtam végig. Igy társaságban jobban ment meg úgy tűnik kezdek kicsit visszaedződni is. Jó melegités volt a kosár előtt, és kiindulva a csapatom múltkori játéktempójából, ott nem számitottam túl nagy intenzitásra, ezért úgy gondoltam a két edzés együtt már kitesz egy normális tréninget.

 

Gyakorlatok: Walkouts, World's Greatest Stretch, Hip Cradles, Tin Soldiers, Reverse Lunge Reaches, Run in Place, Heel Kicks, A-Skips, Split Jumps, Pogo Jumps, Quick Feet in and Outs, Stance Switches, Lateral Bounds, Plank Saws, Mountain Climbers, Side Lying Quadriceps Stretch 

Edzésszakaszok

Idő Sorozat Ismétlés Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:30:00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!